17
Mayıs
2024
Cuma
POLİS/ADLİYE

Evin camları hasar gördü

Osmaniye Belediye Başkanı Davut Çuhadar'ın kardeşinin oturduğu eve bombalı saldırı düzenlendi. Saldırıda Çuhadar'ın şahsına ait sivil otomobil ve evin camları hasar gördü.

Alınan bilgiye göre, Belediye Başkanı Davut Çuhadar'ın babasına ait olan ve kardeşi Muzaffer Çuhadar'ın oturduğu Yeni Mahalle 2 Sokak 4 nolu eve, gece geç saatlerde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce bombalı saldırıda bulunuldu.

Saldırı sonucu evin önünde bulunan ve Başkan Davut Çuhar'a ait olan 80 FA 333 plakalı otomobilin ön kısmı ile evin camları hasar gördü. Patlamanın evin dışında olması ve olay anında evde kimsenin bulunmaması nedeniyle ölen veya yaralanan olmadı.

Bu arada olayı haber alır almaz olay yerine gelen Başkan Çuhadar, son günlerde Osmaniye'de benzer asayiş olaylarının yaşandığını belirterek, "Daha önce partimiz milletvekilinin ortak olduğu bir market bombalandı. Daha sonra ise yeni yaptığımız park ile kapalı semt pazarına saldırı oldu. Şimdi de bu olay meydana geldi.

Bütün bunlar bana göre şahsıma değil, devlete yapılan saldırıdır. Çünkü ben kamu görevi yapıyorum. Görevim icabı da devleti temsil ediyorum. Bir an önce gerekli tedbirlerin alınması gerektiğini düşünüyorum" dedi. Çuhadar saldırının siyasi bir boyutu olup olmadığı konusundaki soruya "Bunu bilemem. Ben hiçbir zaman tehdit almadım" şeklinde cevap verdi.

.
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2005 Perşembe 07:06:54
Güncelleme :20 Ekim 2005 Perşembe 09:54:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?