19
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Maganda kurşunu yaralıyor

Osmaniye'de bir düğünde, havaya rastgele açılan ateş sonucu başından yaralanan ilköğretim okulu öğrencisi, hastanede yaşam mücadelesi veriyor.
Merkeze bağlı Tehçi Köyü'nde oturan ilköğretim okulu öğrencisi 14 yaşındaki Ömer Gezer, annesi Leyla ve ninesi Hatice Gezer ile birlikte komşu köy Dervişiye'deki akrabaları Ramazan Atçı'nın düğününe gitti. Annesi ve ninesi düğün evine giren Ömer Gezer, bahçede oynayanları seyretmeye başladı. Bu sırada, bir kişi tabanca ile rastgele havaya ateş etmeye başladı. Kurşunlardan biri Ömer Gezer'in başına isabet ederken, Osmaniye Devlet Hastanesi'ne kaldırılan çocuk yoğun bakıma alındı. Olayla ilgili 1 kişinin gözaltına alındığını belirten yetkililer, tahkikatın devam ettiğini bildirdi.
Bu arada, Ömer Gezer'in Antalya'nın Alanya İlçesi'nde çalışan babası Ökkeş Gezer, acı haberi duyunca hemen köyü döndü.
Hastanede yaşam savaşı veren torunuyla ilgili iyi bir haber bekleyen gözü yaşlı nine Hatice Gezer, olay anında evde olduğunu ve pencereden baktığını, düğün yerinde bir gencin tabanca ile havaya ateş ettiğini gördüğünü ve ardından da acı haberi duyduğunu söyledi. Yetkililerin bu tür olaylara acilen önlem almasını isteyen Gezer, "Biz yandık, bari bundan sonra başkaları yanmasın" dedi.
Tehçi Köyü İlköğretim Okulu 7. sınıf öğrencisi Ömer Gezer'in hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi
.
Yayın Tarihi : 21 Kasım 2005 Pazartesi 17:21:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?