20
Mayıs
2024
Pazertesi
POLİS/ADLİYE

Öfkeli baba dehşet saçtı

Osmaniye'de bir kişi, sevdiği gençle kaçarak evlenen kızını, damadını ve damadının annesini silahla vurarak yaraladı.

Edinilen bilgiye göre, Sabite Zorlu (24) ile Kenan Zorlu (23), Osmaniye'nin Bahçe İlçesi'nde bulunan Meslek Yüksek Okulu'nda okurken birbirlerine aşık oldu. Gençlerin evlenmeye karar vermeleri üzerine Kenan Zorlu, ailesini sevdiği kızı istemesi için Gaziantep'e gönderdi. Ancak Gaziantep'te esnaflık yapan A.Y. (54), kızının Kenan Zorlu ile evlenmesine izin vermedi. Bunun üzerine genç kız, 4 ay önce sevdiği gençle Osmaniye'ye kaçarak evlendi.

Nikahın ardından düğün yapan genç çift yaşamlarını sürdürürken, kızının kaçmasını içine sindiremeyen öfkeli baba, kızının oturduğu evin adresini tespit ederek Osmaniye'ye geldi. Sabah saatlerinde kızının oturduğu Kurtuluş Mahallesi 4 Sokak Numara 44'teki evin kapısını çalan A.Y., damadının kafasına tabancayı dayayarak zorla eve girdi. Önce kızına kurşun yağdıran öfkeli baba, daha sonra damadı Kenan Zorlu ile damadının annesi Sultan Zorlu'yu (46) yaraladı. Osmaniye Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan Sabite Zorlu'nun başından ağır şekilde yaralandığı ve hayati tehlikesinin devam ettiği, diğer yaralılar Kenan Zorlu'nun elinden ve kalçasından, Sultan Zorlu'nun ise dizinden hafif şekilde yaralandığı öğrenildi.
Olaydan sonra kendisini bekleyen otomobille kayıplara karışan A.Y.'nin yakalanması için çalışmalar sürerken, Zorlu ailesinin akrabası Mustafa Göktaş, akrabalarının gelinleri Sabite'ye çok iyi baktığını ve düğün dahi yaptıklarını belirterek, olayı gerçekleştiren öfkeli babayı kınadı.

.
Yayın Tarihi : 29 Kasım 2005 Salı 17:38:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?