20
Mayıs
2024
Pazertesi
POLİS/ADLİYE

Şüpheliler tutuklandı

11.11.2005 tarihinde Musa Şahin Bulvarı'nda market sahibi T. S.’nin öldürülmesi olayıyla ilgili yapılan soruşturmada cinayeti işlediklerinden şüphelenilen iki kişi tutuklandı.

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin yapmış oldukları çalışmalarda bıçakla öldürülen T. S. isimli şahsın olaydan birkaç gün önce işyerine gelen ve kendisi ile aralarında husumet olduğu belirlenen 35 yaşındaki Y. U. ve 34 yaşındaki M. Ş. İsimli şahıslar ile tartıştıkları, marketçinin bu olayda darp edildiği ve şahıslara bıçak çekmesi üzerine şahısların işyerinden uzaklaştığı öğrenilmiş. Olay günü de aynı kişilerin bu olayı gerçekleştirmiş olabileceğinin değerlendirilmesi üzerine şahıslar Asayiş Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından yakalanarak gerekli sorgulamaları yapılmış şahıslar sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak ilimiz kapalı cezaevine gönderilmişlerdir.
Resul Özdil / Kent Haber / Osmaniye
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2005 Cuma 11:04:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
HAKAN TEKİN IP: 85.98.100.xxx Tarih : 2.12.2005 14:26:41
Namuslu ve dürüst vatandaşlarımızın en az namussuzlar kadar cesur olmalarını diliyor ve halkımızı büyük özveriyle mücadele eden Polis Teşkilatına yardımcı olmaya davet ediyorum.