19
Mayıs
2024
Pazar
YAŞAM

Kabaklı ve Gülay coşkusu

Osmaniye'de başlayan 5. Yerfıstığı Festivali kapsamında düzenlenen halk konserinde, Osmaniyeliler Esat Kabaklı ve Gülay ile coştu. 3 gün sürecek festivalin ilk günü akşamı Halk Konseri düzenlendi. Yeni açılan Kapalı Semt Pazarı'nda düzenlenen konsere Vali İsa Küçük, Belediye Başkanı Davut Çuhadar, Emniyet Müdürü Özdemir Gürsu ve çok sayıda Osmaniyeli katıldı.

Konserin ilk konuğu olan özgün müzik sanatçısı Esat Kabaklı, seslendirdiği eserleriyle izleyicilere coşkulu dakikalar yaşattı. Konserin bayan sanatçısı Gülay ise Türk Halk Müziği eserlerinden seslendirdiği parçalarla müzik ziyafeti sundu.

Her 2 sanatçıyla coşan ve müziğe doyan Osmaniyeliler, sanatçılara alkışlarıyla tezahürat yaptı. Belediye Başkanı Davut Çuhadar, her 2 sanatçıya da Osmaniye hatırası olarak plaket ve meşhur Karatepe Kilimi hediye etti.
Esat Kabaklı ve Gülay da Osmaniyeliler'in sıcak ilgi ve alakasından büyük memnuniyet duyduklarını belirtti. Gece havai fişek gösterisiyle son buldu.

.
Yayın Tarihi : 1 Ekim 2005 Cumartesi 21:17:01
Güncelleme :26 Ekim 2005 Çarşamba 11:27:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Mehmet Akif ÖZCAN IP: 81.215.164.xxx Tarih : 2.10.2005 18:28:59
Mrblar. Esat Kabaklı gibi Türk Milliyetçisi olan Türk Müziğinin güçlü seslerinden birinin Osmaniye'ye getirilmesi güzel bir olaydır.Türküm demenin SUÇ, Müslümananım demenin NOSTALJİ olduğu şu günlerde elhamdulillah MÜSLÜMANIM,çok şükür TÜRKÜM diyorum. Teşekkür Ediyorum