17
Mayıs
2024
Cuma
YAŞAM

Lokantacıdan esprili afiş

Osmaniye'de bir lokantacı, hazırladığı afişle müşterilerine nazik uyarılarda bulunuyor. Dr. Ahmet Alkan Caddesi Ziraat Bankası karşısındaki Park Lokantası'nın sahibi Hanifi Usta, ilgi çekici özelliklerine bir yenisini daha ekledi.

Birçok esnafın müşterisinden yakınmasını daha esprili bir şekilde dile getiren Hanifi Usta, lokantasına astığı afiş ile müşterilerin ilgisini çekiyor. Usta, lokantasına astığı ilginç afişte şu ifadelere yer veriyor:

"Yarın gelirim. Sonra uğrarım. Haftaya gelirim. Birisiyle gönderirim. Dönüşte veririm. Maaşı alınca veririm. Bozuğum yok. Dövizim var. Çekim kalmamış. Hesap kesim tarihi denk değil. Yahu kaçtık mı, göçtük mü? Şanına şerefine geldik. Biz baba dostuyuz. Gibi nedenler firmamızda geçersizdir."

Bugüne kadar veresiyeden şikayet eden esnafların genellikle "Veresiyemiz yoktur", "Veresiye öldü" gibi klasik yazılar yazdığını anlatan Hanifi Usta, konuya biraz daha espri ve genelleme katma gereği duyduğunu söyledi. Afişi okuyan müşteriler ise, Hanifi Usta'nın yine espri yeteneğini konuşturduğunu ifade etti.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Eylül 2005 Cuma 13:01:24
Güncelleme :16 Eylül 2005 Cuma 13:03:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?