18
Mayıs
2024
Cumartesi
YAŞAM

Osmaniye'ye park

Osmaniye Belediyesi tarafından yaptırılan ve Şehit Cengiz Çetinbilek'in adının verildiği çocuk parkı, düzenlenen törenle hizmete girdi.

Fatih Mahallesi 19 Sokak'ta 2 dönümlük alan üzerine yaptırılan Şehit Cengiz Çetinbilek Çocuk Parkı'nın açılışı, törenle gerçekleştirildi. Şehitler Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen törende, isimleri park ve sokaklara verilen şehitlerin yakınlarına Belediye Başkanı Davut Çuhadar tarafından plaket verildi.

Törende konuşan Osmaniye Şehit Yakınları ve Gazileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Hatice Türkmen, dernek üyeleri adına Belediye Başkanı Davut Çuhadar'a teşekkür etti.
Belediye Başkanı Davut Çuhadar ise, "Güven içinde yaşıyorsak bunu kanlarını, canlarını bu vatan için feda eden şehitlerimize borçluyuz. Şehitlerimizin isimlerini verdiğimiz park ve sokakların açılışını yapıyoruz. Hedefimiz toplam 12 park yapmak. Parklarımızı tek tek açıyoruz. Yeni yapacağımız park ve sokaklara da şehitlerimizin isimlerini vereceğiz. Kimsenin yapamadıklarını yapıyoruz. Zorkun Yayla Suyu Projesi hayata geçti, inşaat malzemeleri yaylaya çıkıyor. Osmaniye'ye otogarı, sebze ve meyve halini de kazandıracağız" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 16 Mart 2006 Perşembe 14:48:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?