18
Mayıs
2024
Cumartesi
YAŞAM

Vali Küçük'ten başarılı öğrencilere ödül

Osmaniye Valisi İsa Küçük, ulusal ve uluslararası yarışmalarda başarılı olan sporcuları ödüllendirdi.

Makamında kabul ettiği sporcuları tek tek tebrik eden Vali Küçük, "Osmaniye'nin, ÖSS'de kazandığı başarı ile eğitimdeki başarısını tescillemiş olduk. Bugün burada sizler de Osmaniye'nin spordaki başarılarını tescil ettiniz. Bu aynı zamanda eğitimin sporla bağlantısını da göstermiş oluyor. Demek ki hem sporda hem de eğitimde başarılı olunabiliyor. Sizleri tebrik ediyor ve başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.

İl Gençlik ve Spor Müdürü Ökkeş Demir ise Cevdetiye beldesinde yapımı tamamlanan sporcu eğitim merkezinin faaliyete geçmesiyle sporcularının daha iyi şartlar altında çalışma imkanı bulacağını belirterek, "Bundan sonraki müsabakalarda daha iyi dereceler alacağımıza eminim" diye konuştu.

Vali Küçük, Vali Yardımcısı Arslan Özbey ile İl Gençlik ve Spor Müdürü Ökkeş Demir, sporcuları birer takım eşofmanla ödüllendirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Temmuz 2005 Çarşamba 14:19:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kamil ince IP: 85.98.102.xxx Tarih : 17.08.2005 13:28:48
SELAMUNALEYKÜM NASILSINIZ OSMANİYEDE BÖYLE BİR ŞEY BEKLEMEZDİM AMA SEVDİM İİ OLDU HEM GENCİ HEMDE AİLESİ SEVDİN HER ZAMAN BÖYLE YAPMANIZI BEKLİYORUM BEN MALATYADAN KAMİL BEN ÖGRENCİYİM BEN OSMANİYEDE DE 2 SENE OKUDUM VE OSMANİYE GÜZEL Bİ YER SERİN VE AYRICA EGİTİM ÇOK GÜZELDİ YANİ ÖGRETMENLER İLGİLENİYORDU BENİM OKUDUGUM OKUL 7 OCAK İLKÖGRETİM OKULUYDU EGER KÜÇÜK OLSAM BEN ORDA DEVAMLI OKURDUM LİSE BÖLÜMÜ OLSAYDI VALİMİZE SAYGILARIMLA