5
Mayıs
2024
Pazar
OSMANİYE

Abdurrahman Keskiner

Sanat dünyasının tanınmış isimlerinden yapımcı Abdurrahman Keskiner ile Vali İsa Küçük arasında Güzel Sanatlar Lisesi’nin yapımı konusunda protokol imzalandı. İmza töreninde katkılarından dolayı Keskiner’e teşekkür eden Vali İsa Küçük, "Çok önemli ve özel bir eğitim kurumunun açılışı, Keskiner’in bağışı ile öne alındı, hızlandırıldı ve bu seneki eğitim öğretim yılına yetiştirilmiş oldu" dedi.

Yeni açılan liseye çok sayıda kayıt yapıldığına da dikkat çeken Küçük; "Güzel Sanatlar Lisesi’ne kaydolan yetenekli öğrenciler, inanıyorum ki çok önemli sanat eserlerine imza atacaklar. İlimizin de önemli eksiği olan sosyal hayatına da çok başarılı katkıları olacaktır. Güzel Sanatlar Lisesi’ni, Kültür Sarayı’nın hemen bitişiğinde planladık. Burada yetişen sanatçılar, eserlerini Kültür Sarayı’nın salonlarında sergileyebilecekler, Osmaniyeliler ile paylaşabileceklerdir" diye konuştu.

Abdurrahman Keskiner ise Güzel Sanatlar Lisesi’nin Osmaniye’ye iyi sanatçılar yetiştirmesini umduğunu söyledi.

Vali İsa Küçük, eğitime katkılarından dolayı Abdurrahman Keskiner’e 80. Yıl Cumhuriyet Madalyası verdi. Protokolün imzalanmasından sonra Vali İsa Küçük ve Abdurahman Keskiner Güzel Sanatlar Lisesi’ni inceledi.

Vekilinize soru sormak/sorununuzu iletmek ister misiniz?
Sorular/Cevaplar