18
Mayıs
2024
Cumartesi
KADİRLİ - OSMANİYE
Belediye Sayfaları

Bataklık gibi asfalt

Osmaniye’nin Kadirli ilçesi belediye ekiplerince yapılan yollar çöküyor. Kadirli Belediyesi tarafından yapılan yama ve kaplama asfaltlarda çökme ve kaymalar oluşurken bir kamyon yola gömüldü. 

 Eski belediye başkanı Ahmet Tuncel döneminde ihalesi yapılarak çalışmalarına başlanan kanalizasyonun tamamlanan kısımları 2 ay önce tam sıkıştırması yapılmadan tecrübesiz belediye başkanı Mustafa Türkmenoğlu tarafından yaptırılan yerlerde pozlar vererek yama işlemlerinin büyük bölümü tamamlandı.

Kadirli Belediyesi tarafından yapılan yama ve kaplama asfaltlarda çökme ve kaymalar oluşurken Bağ mah. Işık bol caddesinde 1998 model 80 KL 292 plakalı mercedes marka kamyon yola gömüldü. Araç sahibi Tamer Kuru “60 milyarlık kamyonum bataklığa gömülür gibi asfalta gömüldü. Şikayetim üzerine keşif yapıldı. Kadirli Belediyesini ve müteahhit firmayı avukatlarımla görüşerek mahkemeye vereceğim” derken bilirkişiler zeminin tam oturmadığını ve sıkıştırma yapılmadan yapılan asfaltın milletin parasını toprağa serper gibi serpildiğinin açık örneği gözler önüne serildi.



Başakgazetesi
Yayın Tarihi : 4 Kasım 2004 Perşembe 14:31:17
Güncelleme :24 Ekim 2005 Pazartesi 13:00:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?