31
Mayıs
2024
Cuma
KADİRLİ - OSMANİYE
Belediye Sayfaları

Osmaniye'yi temsil edecekler

Osmaniye'nin Kadirli ilçesindeki Özel Biltepe İlköğretim Okulu Basketbol Takımı, Yıldızlar Basketbol Şampiyonası'nda il birincisi olarak, Şanlıurfa'da yapılacak şampiyonada Osmaniye'yi temsil etmeye hak kazandı.

Finalde Yeni Serhat Koleji'ni yenerek şampiyon olan Özel Biltepe İlköğretim Okulu Basketbol Takımı, öğretmenleri ve okul aile birliği üyeleriyle birlikte Kaymakam A.Rauf Ulusoy ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Kazım Taşkın'ı ziyaret etti.
Sporcuların elde ettiği başarıların Kadirli için önemli olduğunu belirten Kaymakam Ulusoy, "Gerek eğitim gerekse sosyal ve kültürel etkinliklerde olsun tüm öğrencilerimizin yanındayız. İl genelinde aldığımız başarılar bizleri çok mutlu ediyor. Sporcularımızı ve desteklerini esirgemeyerek onlarla birlikte olan öğretmen ve velilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Ulusoy, öğrencilerin Şanlıurfa'dan da başarıyla döneceklerine inandığını belirterek, başarı dileklerini sundu.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Kasım Taşkın da, sporculara birer hediye vererek, başarılarından dolayı kutladı. Taşkın, "İlçemizin spor alanında başarı elde etmesi bizleri çok onurlandırıyor. Sporcularımızın 12-16 Şubat tarihleri arasında Şanlıurfa'da yapılacak şampiyonada ilimizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Ocak 2008 Cumartesi 12:41:21
Güncelleme :5 Ocak 2008 Cumartesi 12:43:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?