18
Mayıs
2024
Cumartesi
TOPRAKKALE - OSMANİYE

Yollarda hummalı çalışma

TOPRAKKALE'DE ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI GECE GÜNDÜZ SÜRÜYOR

Osmaniye'nin Toprakkale ilçesi belediyesi tarafından asfaltlama çalışmaları gece gündüz devam ediyor. İlçede son olarak Dağıstan Mahallesi'nin Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi asfaltlanmaya başlandı.

İlçede yoğun olarak kullanılan Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi'nde şu sıralar serme, sulama ve sıkıştırma işlemleri yapılıyor. Asfaltlama öncesinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen ve mahalle sakinleri ile bir süre sohbet eden Belediye Başkanı Sedat Şanal, hazırlıkların hemen hemen tamamlandığını ve asfaltlamaya başlamak üzere olduklarını belirtti. Vatandaşların da sorunlarını dinleyen ve onlara en kısa zamanda toz ve topraktan kurtulacaklarını belirten Şanal, "Bu sırada elbette çevrede toz toprak olacak. Ancak onu da periyodik olarak yolları sulayarak en aza indirmeye çalışacağız" dedi.

Belediyenin ekonomik olarak çok zorda olduğunu hatırlatan Şanal, "Toprakkale'nin her köşesini çağdaş bir vizyona kavuşturmak için ekibimizle birlikte gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi yoğun kullanılan bir yol. İnşallah en kısa zamanda asfaltlama çalışmasını tamamlayacağız" diye konuştu.

Yol çalışmalarının imkanlar doğrultusunda yürütüldüğünü belirten Şanal, Toprakkale halkının en iyi hizmeti alabilmesi için çalıştıklarını belirtti.

TOPRAKKALE'DE ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI GECE GÜNDÜZ SÜRÜYOR
İHA
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2010 Çarşamba 14:49:17
Güncelleme :14 Ekim 2010 Perşembe 10:23:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?