31
Mayıs
2024
Cuma
DİYADİN - AĞRI
Belediye Sayfaları

Diyadin spor tesisi istiyor

Her sezon iki kulübüyle lige katılan Ağrı'nın Diyadin İlçesinde hiç bir spor tesisi yok.


iki spor kulübünün aktif spor yaptığı, yaklaşık 100 sporcunun faal olarak lisanslı olduğu Ağrı'nın Diyadin ilçesinde herhangi bir spor tesisi yok.

Diyadin ekiplerinin Fenerbahçe Dereağzı Tesislerinin adını taşıyan, Çim saha gibi düz bir alanları var. iki kulüpte bu alanda antrenman yapıyor, bu alanda karşılaşmalara hazırlanıyor.

Murat Nehri kenarında , çevresinde 70-80 metrelik yükseklikte doğal taş duvarlarla kaplı, bir doğa harikası görünümündeki bu alanın, doğal olarak yetişen çimi ise Profesyonel sahaları aratmıyor.

Tesise giden yol ise tam bir tezat. Spor kulüpleri ticari taksilerin bile gitmek istemediği kadar kötü olan bu yolun onarılmasını ve tesisi olmayan Diyadin de gençlerin bu doğal alandan faydalanmasını istiyor.

diyadin
Yayın Tarihi : 5 Eylül 2008 Cuma 17:42:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
şahin gezgin IP: 88.250.75.xxx Tarih : 6.12.2008 14:12:46

evet hakikaten diyadinde bu tür sorunlarımız var ben kendimde diyadinliyim lise mezunuyum ister kültür edebiyat alnında olsun ister spor alanında olsun kimse bu gençlere sahip çıkmıyor bunlara sahip çıkmak isteyen bazı aydınlarımız ise bazı kişiler tarafından engelleniyor ben lisede okurken tiyatro gurubu vardı bu tiyatro gurubunu oluşturan serkan topal hocamız bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılıyordu ama o direndi ve tiyatro da yaptı şiir etkinliği de yaptı burdan diyadinli aydın ve eğitimcilerine sesleniyorum bu gençlere saahip çıkın her yönde sahip çıkın özellikle kültür edebiyat sanat sıpor kısaca tüm sosyal faaliyetlerde onlara arka çıkın eğitin yardım edin... gön DİYADİNLİ ŞAHO