20
Mayıs
2024
Pazertesi
DİYADİN - AĞRI
Belediye Sayfaları

Diyadin'de alt yapı çalışmaları hız kazandı

Ağrı’nın Diyadin İlçe Belediye Başkanı Seyfettin Yaşlı, ilçede yaz aylarında ağırlık verdikleri alt yapı çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

Başkan Yaşlı, Diyadin’in en büyük sorununun alt yapı olduğunu söyledi. Göreve başladığı günden beri odasının kapısı halka açtıklarını ve herkesin sorununu dinlediğini belirten Yaşlı "Halkımızın çoğu ilçemizde alt yapının olmamasından dolayı şikayetçi. Biz de ağırlığımızı bu konuya vererek çalışmalara başladık. Yaz ayı süresince yapacağımız çalışmalar sonucunda başta kanalizasyon olmak üzere su ve yol sorununu büyük ölçüde bitirmeyi hedefliyoruz" dedi.

28 Mart seçimlerinde Doğru Yol Partisi’nden Belediye Başkanı olarak seçildiğini; ancak hiçbir zaman partizanlık yapmadığını açıklayan Yaşlı "Biz ayrım yapmadan tüm halkımızı kucaklamak ve Diyadin’in sorunlarını çözmek için bu göreve talip olduk. Tüm halkımızın sorunlarını hiçbir ayrım yapmadan çözmeye çalışıyoruz. Kapımız oy veren vermeyen herkese açıktır. Çünkü ben tüm Diyadin halkının belediye başkanıyım" dedi.

AĞRI - İHA
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2004 Cuma 23:04:17
Güncelleme :9 Haziran 2006 Cuma 18:00:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?