19
Mayıs
2024
Pazar
DİYADİN - AĞRI
Belediye Sayfaları

Kan davasına bir can daha!

Ağrı'nın Diyadin ilçesinde kan davası yüzünden çıkan silahlı saldırıda 1 kişi hayatını kaybederken 2 kişi de ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay, Gedik köyünde meydana geldi. Selim S. isimli şahıs kan davalısı Evren S. ile köy dışındaki bir tarlada karşılaştı. Elindeki uzun namlulu silahıyla Evren S. ve yanındaki iki kişiye ateş açan Selim S. daha sonra yaşadığı Yanıkçukur köyüne gitti.

Silahlı saldırı sonucu Evren S. (20) olay yerinde hayatını kaybederken, ismi öğrenilemeyen ve Evren S.'nin kız kardeşi olduğu belirtilen bayan ile Sabri Y. Ağır yaralandı. Yaralılar, kaldırıldıkları Ağrı Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalelerin ardından Erzurum'a sevk edildi.

Olaydan sonra Yanıkçukur köyüne operasyon düzenleyen Diyadin ilçe Jandarma ekipleri Selim S.'yi saldırıda kullanmış olduğu Kaleşnikof marka silahıyla birlikte yakalarken, hayatını kaybeden Evren S.'nin cenazesi Diyadin Devlet Hastanesine getirildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

OLAYIN GEÇMİŞİ

20 Ocak 2009 tarihinde Ağrı'nın Diyadin ilçesinde Sebahattin S. isimli şahıs, tabanca ile ateş ettiği Rıza S. (35) isimli şahsı ağır yaralamıştı. Olayın ardından önce Diyadin Devlet Hastanesi'ne kaldırılan, ardından da Ağrı Devlet Hastanesi'ne sevk edilen Rıza S., kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti.
 

İHA
Yayın Tarihi : 16 Eylül 2009 Çarşamba 09:34:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
abidin polat IP: 88.236.8.xxx Tarih : 18.09.2009 16:26:14

kanı kanla temizlenmez allahın verdiği canı ancak o alır gelin bırakın düşmanlığı kardeşce yaşamak dururken bir birinizi coluk cocuğunuzun vebalıne girmeyın bitsin bu kavgalar cocuklarınızı okutun eline kalem alsınlar silah değil lütfen bu cehalete son verelim huzur mutluluğa sarılalım hiç ahireti düşün müyor musunuz bir insani öldüren bütün insanları öldürmüstur allah rızası dısına cıkmayalım.....