20
Mayıs
2024
Pazertesi
DİYADİN - AĞRI
Belediye Sayfaları

Takım gençleşiyor

Yeni sezon hazırlıklarına ara vermeden hazırlanan Diyadin Belediyespor ekibi, bu yıl kadrosunu revize ederek gençlere ağırlık veriyor.


Kulüp Başkanı Fezai Özden :" Amacımız yeni sezona hem iddialı girmek, hem de gençlerimizi ileriki yıllara hazırlamaktır. A-Gençler ligine gençlerimizi spora teşvik etmek amacı ile gireceğiz..Bir Gün bir Diyadin ekibi mutlaka terfi liglerine katılacaktır. İlk hedefimiz amatör ligde play-off mücadelelerine katılmak. Bir iş adamımızdan bu sezon için malzeme sözü aldık. Tüm takımların bizden çekinmesini istiyoruz. Çünkü biz bu sezon gerçek anlamada bir mücadele örneği göstereceğiz."

"Bizlere desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum. Kendisinin hem Diyadin halkına Hem de Diyadin Belediye Spora çok emeği oldu. "

"Sporcularımızla her defasında yaptığımız toplantılarda, Diyadin Belediye kulübünün Fair-Play anlayışının en üst düzeyde bir kulüp olduğunu göstermemiz gerektiğini söylüyorum. Diyadin Belediyespor bu yıl Fair-Play adına ödül bile alabilir. Ligin en mücadeleci ve En centilmen takımı olacağız. "dedi.

diyadin
Yayın Tarihi : 5 Eylül 2008 Cuma 17:50:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
MURAT KAYA IP: 88.247.23.xxx Tarih : 10.01.2009 19:57:25

kulup baskanı fezai ozdenın basarılı olması ıcın cok degıl dıyadın gaclıgıne donup bakması yeterlı bence butun dıyadınlılerın de destek vermesı lazım butun ıctenlıgımle basarılar dılıyorum ii calısmalar basarıların devamını dılıyorum kardes