17
Haziran
2024
Pazertesi
SİYASET
Belediye Sayfaları

Aslan Doğubayazıt’ta

Naci CHP den AK Partiye geçen Ağrı milletvekili Naci Aslan Doğubayazıt’ta incelemelerde bulundu.

Aslan AK Partiye geçtiğinden günden beri ilk kez iktidar partili milletvekili olarak Doğubayazıt’ta ilçe kaymakamlığı, sivil toplum örgütleri ilçe teşkilatı ve çarşıda esnafları ziyaret ederek ilçe hakkında sorunları dinledi.

Aslan yaptığı açıklamada“ben Doğubayazıt milletvekiliyim bunu seçim meydanlarda sizlere söylemiştin. Neden Doğubayazıt buranın halkı bilinçli düzeyi dünya görüşü evrenseldir. Benim için dili, dini, ırkı ne olursa olsun insandır bu halkta aynı düşende olduğu için seviyorum. Doğubayazıt halkı her zaman ezilmişliğe haksızlığa karşı kendini savunmuştur. Doğubayazıt ilçesi sorunlarını ben ve diğer iki milletvekili arkadaşımla çözmeye çalışacağız. Ben Başbakan R.Tayyib Erdoğan’ın emriyle AK Partiye geçtim. Başkaları gibi istifa edip kapı, kapı dolaşıp gözyaşları dökmedim. Benim için kim Ağrı’ya bir çivi çakarsa ben onun ellerinden öper onun kölesi olurum. Hukuk, adalet ve yasalar her yerde aynı uygulanırsa ülkemizde hiçbir sorun kalmaz ” dedi.

Sivil Toplum Örgütleri. İlçe ve köy muhtarları ilçe hakkında bir dosya düzenleyip Naci Aslan’a verdiler. Aslan sizlerin bu taleplerinizi yerinde takip edip en kısa süre içerisinde gidermeye çalışacağını ifade etti.

Sıddık Söyler - Kenthaber / Doğubeyazıt
Yayın Tarihi : 30 Kasım 2005 Çarşamba 18:23:06
Güncelleme :1 Aralık 2005 Perşembe 14:04:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?