18
Mayıs
2024
Cumartesi
PATNOS - AĞRI

Ağrı Milletvekili Özyolcu Patnos'ta

AKP Ağrı Milletvekili Halil Özyolcu, Patnos İlçesi'nde kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret ederek, yetkililerinden ilçenin sorunları hakkında bilgi aldı.

Dün akşam saat 17.00 de Ağrı'dan karayolu ile Patnos'a gelen milletvekili Özyolcu, önce Patnos Belediye Başkanı Abdulhalik Taşkın ile meclis üyelerini topluca ziyaret etti. Ardından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Müftülüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret eden Milletvekili Halil Özyolcu, daha sonra Patnos Kaymakamlığı'na gelerek, Kaymakam Mehmet Öz ile ilçenin sorunları hakkında fikir alış verişinde bulundu. Devlet bütçesinin el verdiği ölçüde ilçeye güzel hizmetler yapmaya çalışacaklarını belirten Özyolcu, "İlçedeki kurum amirleri ile bire bir görüşmelerimiz oluyor. Buraya halkın sorunlarına çözüm bulmaya geldim. Kurum amirleri ile bundan sonra sık sık diyaloglarımız olacaktır" dedi.

Ağrı Milletvekili Özyolcu ve beraberindekiler, daha sonra konvoy eşliğinde Dedeli Beldesi'ne gelerek Belediye Başkanı Naim Durak'la birlikte beldenin sorunlarına çözüm yolları aradılar. Patnoslu çiftçilere 2003 yılı Doğrudan Gelir Desteği alacaklarının kalan yüzde 50'sinin Haziran ayı, 2004 yılı alacaklarının ise Ağustos ayı sonunda ödeneceği müjdesini veren Özyolcu, daha sonra Değirmendüzü, Yalçınkaya ve Ovacık köylerini ziyaret etti.

AĞRI - İHA
Yayın Tarihi : 18 Mayıs 2004 Salı 22:54:25
Güncelleme :9 Aralık 2004 Perşembe 14:44:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?