18
Mayıs
2024
Cumartesi
PATNOS - AĞRI

AKP'li Özyolcu Patnos'ta

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Ağrı Milletvekili Halil Özyolcu, Patnos İlçesi’nde bu yıl 3 ila 4 tane okulun temelinin atılacağını ve bunların en kısa zamanda bitirileceğini belirtti.

AK Parti Ağrı İl Başkanı Sadettin Kocabay ve il genel meclis üyeleriyle birlikte Patnos’ta bir dizi incelemelerde bulunan Milletvekili Halil Özyolcu, Patnos Kaymakamı İlhan Uran’ı makamında ziyaret etti.

Özyolcu, beraberindeki heyetle birlikte Kaymakam İlhan Uran’dan ilçenin sorunları hakkında bilgi aldı. Görüşme esnasında bir konuşma yapan Özyolcu, Patnos genelinde okul çağında olup da okulsuzluktan dolayı eğitim-öğretim göremeyen çocuk sayısının bir hayli fazla olduğunu söyledi.

Bu yıl ilk defa ilçede okula yeni başlayacak olan bin çocuğun batıya götürülüp 8. sınıfı bitirene kadar tüm masraflarının devlet tarafından karşılanacağını belirten Özyolcu, toplu konutla ilgili gerekli çalışmalara başladıklarına da değindi.

Özyolcu ve beraberindekiler, Kaymakam İlhan Uran’la birlikte Patnos Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek, burada vatandaşların sorunlarını dinledi. Özyolcu ve beraberindeki heyet, daha sonra geçtiğimiz günlerde trafik kazasında hayatlarını kaybeden Hanifi Deler ile Nurettin Kılıç’ın yakınlarına başsağlığı dilemek üzere Doğansu Köyü’ne gitti.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Haziran 2005 Salı 01:12:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
halil çelik IP: 69.86.140.xxx Tarih : 22.08.2005 23:07:05
bu kadar insanlarımız işsiz gücsüz acaba bu gençlerimiz daha cok hemen iş hayatına atılacak ve belirli fabrikalarda calisabilecek bir takım kurslar açilamazmi yanı bır yillik egitim ve belirli fabrikalarımızla ortak bir anlaşma ile bu gençlerimiz nasıl üretıme katılır acaba bunlar dusunuluyomu yoksa hepsının temelsız olan egıtım sıstemıyle gelıp dershane korıdorlarında yada tarlalarda heba olmasınımı bekleyecegız herkes doktor veya ogretmen olcak dıye bısey yok bu ulkeye tecrube kazanmıs üretim elemanı da lazım ama kalifiyli olcak