19
Mayıs
2024
Pazar
PATNOS - AĞRI

Faciaya kıl payı!

Ağrı'nın Patnos ilçesinde özel bir rehabilitasyon eğitim merkezinin servis aracının çeki demiri kopan traktöre çarpması sonucu, sürücü ile araçta bulunan hemşire yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Patnos'tan Van'ın Erciş ilçesine giden Cahit Çelik yönetimindeki 34 ER 6904 plakalı servis minibüsü, karşı yönden gelen Orhan Özyolcu'nun kullandığı 04 P 1848 plakalı traktörün römorkuna çarptı. Olayda minibüs şoförü Cahit Çelik ve adı henüz belirlenemeyen hemşire yaralandı. Patnos Devlet Hastanesi'nde tedavi edilen yaralıların herhangi bir hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi.

Olayı anlatan traktör sürücüsü Orhan Özyolcu, aracı ile rampa aşağı inerken birden römorkun çeki demirinin kırıldığını gördüğünü belirterek, "Karşımdan gelen minibüsü son anda görünce traktörün kellesini kurtardım ama römorka müdahale edemedim. Minibüsün römorka çarpmasını engelleyemedim. Traktörümü kazanın olduğu yerden 60 metre sonra durdurabildim. Koştum ve yaralıları araçtan çıkardım. Yoldan geçen bir araca bindirerek hastaneye yolladım. Yaralıların herhangi bir hayati tehlikesinin olmaması beni sevindirdi" dedi.

Olayla ilgili soruşturmanın devam edildiği belirlendi.

 

iha
Yayın Tarihi : 20 Temmuz 2009 Pazartesi 15:37:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?