23
Mayıs
2024
Perşembe
PATNOS - AĞRI

Patnos Kaymakamından birlik çağrısı

Patnos Kaymakamı İlhan Uran, ilçenin daha çok gelişmesi için zamana ihtiyaçları olduğunu belirterek, "Patnos’un bir yerlere gelmesini istiyorsak, el birliğiyle çalışmak zorundayız, çünkü bu memleket hepimizin’’ dedi.

Kaymakam Uran, yaptığı açıklamada, ilçeye yeni atandığını hatırlatarak, sorunların tespit ve çözümü için sürekli kamu kurum ve kuruluş yöneticileri ile irtibat halinde olduğunu söyledi. Patnos’u her alanda kalkındırmak ve üst seviyelere çıkarmak amacında olduğunu kaydeden Uran, ’’Ben şimdiye kadar hep Doğu ve Güneydoğu Bölgeleri’nde görev yaptığım için, buralarda yaşayan insanların zihniyetlerini iyi biliyorum. İyi hizmet verilebilmek için, vatandaş yetkililere gelmez, yetkililer vatandaşa gitmesi gerekiyor. Eğer Patnos’un bir yerlere gelmesini istiyorsak taşın altına hepimiz elimizi koymalıyız" dedi.

Kaymakam İlhan Uran, şu anda Patnos’un bazı kamu kurumlarında personel sıkıntısı yaşandığını, bunu da diğer kurumlardan telafi ettiklerini, mevcut olan personelin, vatandaşa daha iyi hizmet vermesi için gayret sarf ettiğini söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Mart 2005 Çarşamba 17:07:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?