23
Mayıs
2024
Perşembe
PATNOS - AĞRI

Patnos'ta ilginç hırsızlık

Ağrı’nın Patnos İlçesi’nde kendisini emniyet mensubu olarak tanıtan 1 kişinin, arkadaşına göstermek amacıyla aldığı 2 adet telefonla birlikte ortadan kaybolduğu belirtildi.

Menderes Caddesi’nde bulunan Burhan Süphandağı’na ait dükkana elinde telsizle gelen 1 kişi, kendisini Patnos Emniyet Müdürlüğü’nde komiser olarak tanıtarak, arkadaşına göstermek için 2 adet cep telefonu aldı. Şahsın bir daha gelmemesi üzerine İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giden Süphandağı, dolandırıldığını öğrenince şok oldu.

Olayı nasıl geliştiğini anlatan Süphandağı, "30-35 yaşlarında elinde telsizle içeriye giren bir şahıs yanıma geldi. Kimliğini çıkarıp, ’Ben Patnos Emniyet Müdürlüğü’ne komiser olarak atandım. Bana bir cep telefonu lazım’ deyince, ben de vitrindeki cep telefonlarını çıkarıp gösterdim. Piyasa değeri bin 150 YTL olan 2 adet telefon gösterdim. Telefonları uzun süre inceleyen şahıs, hangisini alacağına karar veremediğini ve bu telefonları arkadaşına göstermek için emniyet müdürlüğüne götürmek istediğini söyledi. Bunun için benden eleman istedi. Ben de, ’Elemanım dışarıda şimdi gelmez, telefonları arkadaşınıza gösterebilirsiniz’ dedim. Telefonları alan şahsın bir daha dükkana gelmemesi üzerine, İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne gittiğimde dolandırıldığımı anladım. Bu şahsın aynı yöntemle, Ağrı’da da bir kişiden telefon aldığını öğrendim’’ dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Haziran 2005 Pazartesi 04:46:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
banners" IP: 85.98.20.xxx Tarih : 7.07.2005 10:14:44
Çok iyi olmuş.Uyanık geçinen burhan beyin düştüğü durum çok komik..Hele birde kardeşi çetin var.Adam iyiki ona gitmemiş.Yoksa tüm dükkanı toplar götürürdü.Helal sana Dolandırıcı bey....