18
Mayıs
2024
Cumartesi
PATNOS - AĞRI

Semra Sezer'den bilgisayar yardımı

Patnos Endüstri Meslek Lisesi’nde görev yapan öğretmenlerin başlattıkları yardım kampanyasına, Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer’in eşi Semra Sezer de katılarak, liseye bilgisayar ve kitap hediye etti.

Okullarından bilgisayar, kitap ve teknik malzeme eksikliğinin olması karşısında, yardım kampanyası başlatan Patnos Endüstri Meslek Lisesi Tesviye Öğretmeni Cengiz Kızıltuğ ile memur Erkan Tunç, Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer’in eşi Semra Sezer, İtalya Büyükelçisi’nin eşi Selva Marsilya ile değişik kurum ve kuruluşlara 1 ay önce mektup yazarak, okullarına yardım talebinde bulunmuşlardı.

İsteklerin yerlerine ulaşmasının ardından, okula çok sayıda bilgisayar, kitap, dergi ve teknik malzeme geldiğini belirten öğretmen Cengiz Kızıltuğ, ’’Türkiye’nin çeşitli kuruluşlarından gelen yardımlar için çok mutluyuz. İrtibat kurduğumuz tüm yerlerden bize çok sayıda bilgisayar, kitap, dergi ve maliyeti yüksek olan teknik malzemeler geldi. Ülkemizde yapılacak hayırlı işlere herkesin el uzatacağına bir kez daha şahit olduk. Kampanyamıza duyarlılık gösteren herkese okul adına teşekkür ediyoruz’’ dedi.

Öte yandan, gelen yardımlardan mutlu olan öğrenciler de, başta Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer’in eşi Semra Sezer ve kampanyaya iştirak eden kuruluş ve şahıslara birer teşekkür mektubu yazdı.

Yardım kampanyasına İtalya Büyükelçisi’nin eşi Selva Marsilya bilgisayar, kitap, Köy Öğretmenleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği çok sayıda kitap, Emo, Cemese ve Migrosan gibi kuruluşların ise teknik makine ve bilgisayar yardımlarında bulunduğu kaydedildi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Şubat 2005 Cuma 14:55:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
barkım ciftci IP: 81.213.219.xxx Tarih : 31.03.2005 13:48:54
sagolun teşekkurler allah razı olsun