17
Mayıs
2024
Cuma
PATNOS - AĞRI

Veliler, çocuklarını internetten takip ediyor

 Ağrı’nın Patnos İlçesi’nde lise öğrencilerinin velileri, çocuklarının başarı durumlarını oluşturulan ’Karnem.Net’ adlı internet sitesinden takip edebiliyor.

Patnos Lisesi’nde okul yönetimi, velilerin öğrencilerin okuldaki durumlarını internet üzerinden inceleyebilmeleri amacıyla oluşturulan Karnem.Net adlı siteye notları yerleştirdi. Patnos Lisesi Müdür Yardımcısı Erhan Uğurlu, sistemin çalışması hakkında öncelikle velilere bilgi verdiklerini belirterek, "Türkiye’de Karnem.Net’e üye olan 4 bin 731 okul ve 1 milyon 264 bin 559 öğrenci bulunmaktadır. Patnos Lisesi olarak, bin 220 öğrenciden bin 144 öğrencimiz siteye üyedir.

Okulumuzda görev yapan 49 öğretmenimiz öğrencisiyle ilgili tüm bilgileri önce bilgisayarlara aktarmaktadır. Daha sonra öğrenci velisi internet üzerinden çocuğunun durumunu özel şifre ve parolayla izleyebilmektedir. Uygulamayla birlikte eğitim-öğretim kalitesi arttığı gibi, okul veli işbirliği de sağlanmıştır" dedi.

Bu arada uygulanan sistem sayesinde, öğrencilerin artık karne notları üzerinde herhangi bir değiştirme yapamayacakları belirtildi.

SEMİH YARDIMCI -AĞRI (İHA) -
Yayın Tarihi : 20 Aralık 2004 Pazartesi 11:39:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
onur ,(masallah) daskaya IP: 88.239.39.xxx Tarih : 17.01.2009 22:12:23

patnos lısesı cok gerı kalmıs sankı dusunursek dıger ıllere gore cok gerıde olan bı okuldur kendım orda okudum ama keske okumasaydın o okulda sadece sıdet var buna kendım dahı sahıt olmusum ogrencılerle konusacakları yerde sıddet uyguluyorlar