19
Mayıs
2024
Pazar
TAŞLIÇAY - AĞRI
Belediye Sayfaları

Başarılı muhtarların resimleri sergileniyor

Ağrı’nın Taşlıçay İlçe Kaymakamı Atilla Kantay, ilçeye bağlı köylerde değişik çalışmalara imza atan muhtarların başarılarını resimleterek Kaymakamlık binasındaki panoda sergiliyor. Taşlıçay Kaymakamlığı tarafından başlatılan çalışmalara yaklaşık 11 muhtarın verdiği desteği gösteren resimleri sergilediklerini belirten Kantay, bu sayede muhtarların hizmetlerini halka göstermeyi amaçladıklarını söyledi.

Taşlıçay Kaymakamlığı tarafından başlatılan çalışmalara yaklaşık 11 muhtarın verdiği desteği gösteren resimleri sergilediklerini belirten Kantay, bu sayede muhtarların hizmetlerini halka göstermeyi amaçladıklarını söyledi.

Birçok köyde muhtarlar sayesinde çok sayıda okul onarıldığını ve faydalı pek çok işin yapıldığını belirten Kantay, "Amacımız hem çalışkan muhtarlarımızın başarılarını segilemek hem de diğer muhtarlara örnek olmalarını sağlamaktır. Her ay yapılan çalışmalara göre çalışkan muhtarlarımızın resimlerini asmaya devam edeceğiz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2004 Pazartesi 14:37:55
Güncelleme :27 Haziran 2005 Pazartesi 13:25:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
bayram karahan IP: 85.96.94.xxx Tarih : 14.09.2006 15:16:21
ÇOK İYİ MUHTARLARI ÇALIŞMAYA İTMEK ONLARA DESTEK VERMEK GEREKTİYİNDE ONLARI ONURLANDIRMAK ELBETTEKİ ÖNEMLİDİR. İYİ BİR DÜŞÜNCE VE İYİ BİR UYGULAMA TEBRİKLER VE SAYGILARIMLA