20
Mayıs
2024
Pazertesi
TAŞLIÇAY - AĞRI
Belediye Sayfaları

Koçak Taşlıçay'ı ziyaret etti

İl Milli Eğitim Müdürü Turgut Koçak Taşlıçay ilçesinin eğitim öğretim durumunu görmek için ziyaret etti. 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Memet Konyar ve Şube Müdürü Ali Kaya tarafından karşılanan İl Milli Eğitim Müdürü Turgut Koçak ilçenin eğitim ile ilgi bilgi aldı. İl Milli Eğitim Müdürü Turgut Koçak, beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Memet Konyar ile birlikte Şehit Er Hüseyin Kaya ve Taşlıçay Yatılı Bölge İlköğretim Okulları ziyaret ettiler. 

Taşlıçay Kaymakamı M.Şamil Horasanlı’nı makamında ziyaret ederek ilçedeki eğitim ve diğer genel konular üzerine sohbet etti. İlçedeki okulları gezmeye çıkan İl Mili Eğitim Müdürü ilk önce Taşlıçay Yatılı Bölge İlköğretim okulunu ziyaret etti. 

Okul Müdürü M.Sebih Polat tarafından karşılanan İl Milli Eğitim Müdürü Polat, okul hakkında bilgi aldı. Yatakhanelerinde, yemekhanelerinde ve okul içinde incelemelerde bulundu. Öğretmenlerle kısa bir tanışma toplantısı yapan Koçak, “Bu çocuklar bizim çocuklarımız, onlar için elimizden gelen gayreti gösterelim. Planlı bir şekilde çalışalım ve okulumuzu ülke genelinde saygın YİBO’ lar arasına yerleştirelim Okulumuz seçilen tercih edilen bir okul olsun. Yapacağınız her türlü çalışmada yanınızdayız.” dedi. 

Öğretmenlere başarılar dileyerek okuldan ayrıldı. Şehit Er Hüseyin Kaya İlköğretim okuluna geçen İl Milli Eğitim Müdürü Turgut Koçak, Okul Müdürü Akın Yılmaz tarafından karşılandı. 

Okuldaki son sınıf öğrencilerin sınıflarına girerek; yaşama ve geleceğe dair düşünceleri hakkında öğrencilerle sohbet etti. Daha sonra bu yıl eğitim-öğretimlerine başlayan birinci sınıf öğrencilerin sınıflarına girerek minik yavrularla eğlenceli ve bir o kadar da yararlı olacak şekilde hoşça vakit geçirdi. Milli Eğitim Müdürü Turgut Koçak son olarak da Şehit Er Hüseyin Kaya İlköğretim Okulu öğretmenleri ile bir araya gelerek ziyaretine ilişkin duygu ve düşüncelerini paylaştı. 

Milli Eğitim Müdürü öğretmen ve öğrencilerle yapmış olduğu sohbet toplantılarında fırsat buldukça maiyeti altındaki okullara ziyarette bulunduğunu, varsa problemleri yerinde tesbit ederek çözüme kavuşturduğunu; öğretmen ve öğrencilerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Ayrıca Şehit Er Hüseyin Kaya İlköğretim Okulundaki eğitim-öğretim durumunun yıldan yıla artan bir başarı grafiği ile gelecek yıllarda da Türkiye’deki birçok okulla rekabet edebilir duruma geldiğini görmekten mutluluk duyduğunu belirtti. 

Okul Müdürü Akın Yılmaz’dan okulun genel durumu ve sorunları hakkında bilgi alan Milli Eğitim Müdürü Turgut Koçak okul yönetici ve öğretmenlerine güvendiğini, başarılarının artarak devam edeceğine olan inancının tam olduğunu belirtip teşekkür ederek okuldan ayrıldı. 

Ziyareti değerlendiren okul müdürü Akın Yılmaz; kendileri açısından bu ziyaretin çok verimli olduğunu, Milli Eğitim Müdürünün öğretmen ve öğrencilere hitaben yaptığı konuşmaların kendilerinde güzel bir motivasyon etkisi yarattığını belirtti.

Recep Çirik / Ağrı KENTHABER
Yayın Tarihi : 21 Ekim 2008 Salı 19:21:10
Güncelleme :22 Ekim 2008 Çarşamba 12:20:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?