22
Mayıs
2024
Çarşamba
TAŞLIÇAY - AĞRI
Belediye Sayfaları

Taşlıçay'ın kar ambulansı

Doktorlarımız Ve Veterinerlerimiz Balık Göl'de...

06.04.2007


Balık Göl köylerinde salgın hastalık duyumu üzerine sağlık ekibi Kar ambulansı ile Tanyolu ve mezralarında kontrol yaptılar...

Taşlıçay kaymakamlığına gelen, Balık Göl Köylerinde salgın hastalık olduğu yönündeki ihbar ve bilgiler değerlendirildi. Yol açma çalışmaları yoğun tipi nedeniyle tamamlanamayınca, Balık Göl Köylerine bir ekip çıkarılma kararı verildi. İki doktor, bir hemşire ve bir veterinerden oluşan ekip kontrol amacıyla kar üstü aracıyla balık göle zorlu bir yolculuk yaptılar. Hatta Kar üstü ambulans Adakent mezrasına gidemeyince ekibimiz göl üstünde zorlu iki saatlik bir yürüyüşle mezraya ulaştılar. Yapılan tarama sonunda salgın ve tehlike oluşturacak acil bir durum tespit edilmedi. Ekibimiz ancak gece saat 4 te Taşlıçaya dönebildi.

taşlıçay kaymakamlığı
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2007 Perşembe 10:47:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mahmut çiftçi IP: 85.97.41.xxx Tarih : 18.02.2008 04:39:45

bukadar çetin geçen kış şartlarında böyle fedakarca bir uygulamadan dolayı kendi adıma teşekkür ederim.umarım nadide güzellekte olan balıkgöl ve çevre köylerine insanlarımız ilgi duyar ve gerek valilik gerekse kaymakamlık makamlarından o yöreye biraz daha ilgi ve olanak sağlamalarını temenni ederim.