17
Mayıs
2024
Cuma
TUTAK - AĞRI
Belediye Sayfaları

Ağrı Valisi Yavuzdemir Tutak'ta

Ağrı Valisi Hüseyin Yavuzdemir, geçtiğimiz ay selden en fazla zarar gören Tutak İlçesi'ni ziyaret ederek, yapılan çalışmaları yerinde kontrol etti.
Tutak Kaymakamı Cafer Sarı ile birlikte ilçeyi gezen ve selin en fazla vurduğu bölgelerdeki çalışmaları denetleyen Vali Hüseyin Yavuzdemir, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vatandaşlarla sohbet eden ve sorunlarını dinleyen Vali Yavuzdemir, "Tutak İlçemiz selden en fazla zarar gören ilçelerimizdendir. Kriz masasının tespitleri sonucunda bu ilçemize hemen yardım göndererek gerekli çalışmaları başlattık. Şu anda tahrip olan bir çok kesimin onarımı bitirildi ve selden zarar gören ev sahiplerine de yardımlar yapıldı. Devlet olarak halkımızın yanında olduk ve olmaya devam ediyoruz" dedi.
Vali Yavuzdemir'in bir sonraki durağı ise, Tutak Belediyesi'ydi. Yerel seçimlerde Saadet Partisi'nden Tutak Belediye Başkanı seçilen Bülent Osman Ağaoğlu'nu ziyaret eden Vali Yavuzdemir, "Parti rozetinizi bir kenara bırakarak halkımıza hizmet edeceğinize inanıyorum. Tutak, küçük ancak sorunları çok olan bir ilçemiz, belediye olarak sizin en iyi şekilde çalışarak bu sorunları çözeceğinize inanıyor başarılar diliyorum" diye konuştu.
AĞRI - İHA
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2004 Perşembe 00:13:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?