28
Mayıs
2024
Salı
TUTAK - AĞRI
Belediye Sayfaları

Batmış Köyü'nde su sevinci

Ağrı'da bu yıl içerisinde 208 köyde uygulanması planlanan 'Sağlıklı İçme Suyu Projesi' çalışmaları sürerken, ilk içme suyu Tutak İlçesi'ne bağlı Batmış Köyü'ne verildi. 35 metre derinliğe sondaj vurularak çıkarılan su, düzenlenen törenle köylülerin hizmetine sunuldu. 

Öğle saatlerinde köye giden Ağrı Valisi Halil İbrahim Akpınar, köylülerin sorunlarını dinleyerek çıkarılan su hakkında ilgililerden bilgi aldı. 

Önümüzdeki yıl sonuna kadar yolu ve suyu olmayan köy kalmayacağını bildiren Vali Akpınar, "Tüm köylerde sıkıntıları gidermek için sürekli çalışıyoruz. Hedefimiz kısa bir süre içerisinde yolu ve suyu olmayan köy bırakmamak. Bu doğrultuda ihaleler ve faaliyetler devam ediyor" dedi. Çıkarılan sağlıklı içme suyunun açılışını AK Parti Ağrı Milletvekilleri Halil Özyolcu ve Kerim Yıldız ile yapan Ağrı Valisi Akpınar, verilen ikramın ardından köyden ayrıldı.
İHA
Yayın Tarihi : 18 Temmuz 2006 Salı 16:44:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
CENGİZ GÖKÇE IP: 88.233.108.xxx Tarih : 28.09.2006 18:55:19
selam tutak ilçemizde bu tür çalışmaların olması tabiki sevindirici ancak ulaşmadaha önen verilmesi lazım çünkü köy yoları hiç iyi durumda deyil tek temenimiz sadece fomalite icabı bir ik, köyü deyil tüm köylere bu hizmeti ulaştırmasını cani gönülden temeni ediyorüz bu tür çalışmaları yürüten yetkilere sonsuz teşekürler edriz saygılar