25
Mayıs
2024
Cumartesi
TUTAK - AĞRI
Belediye Sayfaları

Belediye'den eğitime destek

TUTAK BELEDİYESİ'NDEN EĞİTİME DESTEK

Ağrı'nın Tutak İlçe Belediye Başkanı Bülent Osman Osmanağaoğlu, bakım ve onarımını üstlendikleri Yayıklı Köyü İlköğretim Okulu'nu ziyaret etti.

Okul müdürü, öğretmenler tarafından karşılanan Başkan Bülent Osman Osmanağaoğlu, sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet etti. Burada yaptığı açıklamada, okulu boyamak, tamir ve bakımını yapmak için kendilerinden malzeme yardımı istediğini belirten Başkan Osmanağaoğlu "Okulda yaptığımız incelemede binanın acil bakım ve onarıma ihtiyacı olduğunu gördük. Yaptığımız çalışma ile okulun iç ve dış tadilatını yaparak okulumuzu boya ve badanasını yaptık. Okul içinde öğretmenler odası yapılarak malzemesi alındı. Okula yaptığımız kütüphaneye öğrencilerin faydalanacağı kitaplar aldık. Okulun yazı tahtasını ve perdelerini değiştirdik. İmkanlar doğrultusunda Yayıklı İlköğretim Okulu gibi bütün okullarımıza destek vermeye devam edeceğim '' diye konuştu.

Yapılan yardımlardan dolayı çok sevindiklerini belirten okulun öğretmenlerinden Emine Karabulut ve Ümit Zorlu ile öğrenciler, Başkan Osmanağaoğlu'na teşekkür ettiler.

TUTAK BELEDİYESİ'NDEN EĞİTİME DESTEK
TUTAK BELEDİYESİ'NDEN EĞİTİME DESTEK
İHA
Yayın Tarihi : 9 Ocak 2010 Cumartesi 10:54:04
Güncelleme :9 Ocak 2010 Cumartesi 13:31:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?