22
Mayıs
2024
Çarşamba
TUTAK - AĞRI
Belediye Sayfaları

Tutak'ın acı haberi

Ağrı'nın Tutak ilçesinde yolcu minibüsünün şarampole yuvarlanması sonucu 2 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi yaralandı.

27 Temmuz 2007


Edinilen bilgiye göre kaza, Tutak ilçesinin Aşağı Köşk köyü yakınlarında meydana geldi. Ağrı ile Patnos ilçesi arasında yolcu taşımacılığı yapan H.B. yönetimindeki 04 M 5050 plakalı yolcu minibüsü, lastiğinin patlaması sonucu kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı.

Meydana gelen kazada araç sürücüsü H.B. ile yolculardan A.K.G. (19) olay yerinde hayatını kaybederken, yaralanan Rıdvan Gelmez, Deniz Yaşar, Fehim Dalmış ve İlyas Ataseven Ağrı Devlet Hastanesi'nde kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yapılan ilk müdahalenin ardından durumu ağır olan yaralılardan İlyas Ataseven, Erzurum Araştırma Hastanesi'ne sevk edilirken, Rıdvan Gelmez taburcu edildi. Kazanın şokunu üzerinden atamayan Gelmez, dün Erzurum'da yapılan polislik sınavına girdikten sonra 6 arkadaşıyla birlikte gelip Ağrı'da kaldığını kaydetti. Sabah saatlerinde de Patnos ilçesine gitmek için yolcu minibüsüne bindiklerini belirten Gelmez, Aşağı Köşk köyü yakınlarına geldiklerinde aracın lastiğinin patlaması sonucu kaza yaptıklarını ve
arkadaşlarından birinin hayatını kaybettiğini kaydetti.

 

iha
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2007 Perşembe 12:19:59
Güncelleme :13 Aralık 2007 Perşembe 12:21:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?