19
Mayıs
2024
Pazar
ARDAHAN

AKP adayı esnaf ziyaretinde

AK Parti Ardahan Belediye Başkan Adayı Faruk Köksoy, esnaf gezilerine aralıksız devam ediyor.

Ardahan Çevre ve Orman Müdürü iken AK Parti`den Belediye Başkan Adayı olmak için 1 Aralık 2008'de görevinden istifa ederek aday adayı olan ve daha sonra da adaylığı kesinleşen  Köksoy, İl Teşkilat üyeleriyle birlikte Ardahan'daki esnafı ziyaret etti.

Esnafın yakın ilgi gösterdiği Köksoy, görev alması durumunda 30 Mart'ta şehri yeniden yapılandırmaya başlayacağını söyledi.
AK Parti Ardahan Belediye Başkan Adayı Faruk Köksoy, esnaf ziyaretlerinde kahvehaneleri de gezerek buralarda vatandaşlarla çay içip projelerini halkla paylaştı.
 

Köksoy, "Ardahanlı takdir edip beni göreve getirirse, yenilikten ve dönüşümden yana bir belediyecilik anlayışı çerçevesinde yıllarca yapılamayan hizmetlere ivedilikle başlayacağım. Şehri modern bir görünüme kavuşturmanın yanı sıra yeşil alanların oluşturulmasına ağırlık vererek ilimizi park ve bahçelerle süsleyeceğim" dedi.

Ardahan'daki alt yapı sorunlarına da değinen Köksoy, "İlkbahar ve sonbahar aylarında yağan yağmurlar nedeniyle Ardahan çamur deryasına bürünüyor. Bunun nedeni altyapının eksikliğidir. Çözümü ise altyapının baştan sona kadar yenilenmesidir. Bu ve buna benzer sorunların çözüme kavuşması için 5 yılda Ardahan'ı şantiyeye çevireceğim" diye konuştu.

İktidar partisinden başkan adayı olmasının kendisi için büyük bir avantaj olduğunu söyleyen Faruk Köksoy, " 29 Mart'tan sonra bu avantajdan Ardahanlılar da istifade edecek. İktidarın gücünü Ardahan'daki hizmetlerde göreceksiniz" şeklinde konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 13 Mart 2009 Cuma 13:25:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?