24
Mayıs
2024
Cuma
ARDAHAN

Doğalgaz ateşi yandı

Ardahan'da doğalgaz açılış törenine katılan Enerji Bakanı Taner Yıldız, doğalgazın kente ulaşmasının önemli bir gelişme olduğunu söyledi.

Enerji Bakanı Taner Yıldız, Ardahan'da doğalgaz açılışında yaptığı konuşmada, "Biz iktidara geldiğimizde 4 bin 500 kilometrelerden başladık. O yüzden bunları önemli ve değerli buluyorum. Ensar bey örnek verdiler, eksi 18 dereceden sonra bazı meyvelerin, yiyeceklerin değerinin kaybolduğuna dair. Ben şuna inanıyorum, Ardahan'da eksi 34 derecede insanımızın değeri artıyor, kalitesi daha da artıyor, gönlü daha da sıcaklaşıyor ve her zaman ülkesine bağlılığını göstermiş oluyor. Bugün bizim hizmet götürdüğümüz alanların Türkiye'deki siyasi istikrarla beraber daha da arttığını göreceğiz. Bizim hizmet götürdüğümüz alanların Türkiye'deki siyasi iktidarla beraber daha da arttığını göreceğiz. Türkiye de istikrarın engellenmesini isteyenler var. İki ay öncesine göre 17 Aralık'tan sonra bir kısım döviz fiyatları arttı, faiz oranları kısmen arttı, bazı yatırımcılar düşünüyorlar? Şimdi bu duruma üzülenler var, sevinenler var. Soruyorum şimdi, Biz bu duruma sevinebilir miyiz. Ama bizler üzülenler arasındayız, çünkü her bir hak ettiğimiz refah seviyesini Edirne'den Karsa, Ardahan'a kadar. Sinop'tan Hatay'a, Adana'ya varıncaya kadar yurdun dört bir yanına biz bunları genişletmek durumundayız" dedi.

Konuşmaların ardından Bakan Yıldız, Vali Seyfettin Azizoğlu, Ak Parti Milletvekili Orhan Atalay, CHP Milletvekili Ensar Öğüt ve protokol üyeleri, doğalgazı ateşledi.

iha
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2014 Salı 14:41:04
Güncelleme :12 Şubat 2014 Çarşamba 17:27:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?