19
Mayıs
2024
Pazar
ARDAHAN

AKP adayından gazetelere ziyaret

AK Parti Belediye Başkan Adayı Faruk Köksoy, Ardahan'da yayınlanan yerel gazeteleri ziyaret etti.

AK Parti Belediye Başkan Adayı Köksal ziyaretinde, "Ardahanlı ayağına gelen hizmet trenine 29 Mart'ta binmese 20 yıl daha beklemek zorunda kalır" dedi

Merkez İlçe Başkanı Taviddin Coşkun, Belediye Meclis üyeleri ve bir grup partili ile birlikte matbaaları gezerek açıklamalarda bulunan Köksoy, "Ardahanlı ayağına gelen hizmet trenine binmelidir. Ardahan'ın hakkı olan hizmetleri alabilmesi için AK Parti iktidarına mensup adaylara destek olması gereklidir. Ardahanlı ilk kez ayağına gelen hizmet trenine mutlaka binmeli ve bu fırsatı kaçırmamalıdır. Yılların ihmaline uğrayan Ardahan'ın sorunlarına kısa zamanda çözüm getireceğimize güvenim tamdır. Yıkıma uğrayan Ardahan'ın yaşanabilir güzel bir il olması için çok isabetli projelerimiz vardır" diye konuştu.

İktidarla uyum içerisinde çalışan belediyenin hizmetlerde daha verimli sunulacağını vurgulayan Köksoy, "Ardahan Üniversitesinin tam kapasite ile açılması, TOKİ binalarının kısa zamanda yapılması, yeni inşa edilecek devlet hastanesinin bir an önce hizmete girmesi, her tarafı çamur-çöp deryası haline gelen, altyapısı iflas eden Ardahan'ın yeniden imar edilmesi için güçlü bir işbirliğine ihtiyaç vardır. Hükümetle, idarecilerle, milletvekilleri ve halkla daima kavgalı olanların Ardahan`a hiçbir hizmet veremeyecekleri kesindir. Ardahanlı bu gerçekleri görmeli ve ona göre oyunu kullanmalıdır" şeklinde konuştu.

Bazı adayların gerçekçi olmayan vaatlerde bulunarak seçmenleri kandırmaya çalıştıklarını, hatta üniversite öğrencilerinin kimlikleri toplanarak kendilerine burs verileceğine dair yollarla oy almaya çalışıldığını vurgulayan Köksoy, "Biz dürüstlüğü ilke edinerek yola çıkan bir partinin mensupları olarak yalan-dolan vaatlerle kimsenin oyunu almaya taraftar değiliz. Yapabileceğim hizmetlere ilişkin çok mükemmel projelerimiz vardır. Bunlarla kısa zamanda Ardahan'ın çehresini değiştireceğimiz gibi, halkımızın kalkınmasına gereken gayreti göstereceğiz ve göç veren şehrimizi göç alan konuma getireceğiz" şeklinde konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 19 Mart 2009 Perşembe 15:19:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?