23
Mayıs
2024
Perşembe
ARDAHAN

AKP'den dostluk eli

AK Parti’nin başlattığı gönül köprüsü gezisi Ardahan’a da uzandı. Ardahan’da ev ziyaretlerinde bulunan Ankara İl Başkanlığı heyeti, Ak Parti İl Bbaşkanlığını da ziyaret etti.

AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı ve Sosyal ilişkiler Başkanı Doğan Çağatay, Ak Parti Kars il başkan yardımcısı Sosyal işler Başkanı Neval Sezer ve beraberindeki heyet ile AK Parti Ardahan İl Başkanı Yunus Baydar’la beraber, ihtiyaç sahibi ailelere giysi yardımı yaptılar.

Ardahan’da daha önce tespit etikleri 15 aileyi ziyaret ederek giysi yardımı yapan AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Doğan Çağatay, Ak Parti Kars il başkan yardımcısı Sosyal işler Başkanı Neval Sezer ve AK Parti Ardahan İl Başkanı Yunus Baydar, gittikleri ailelerle tek tek sohbet ederek sorun ve sıkıntılarını dinlediler. Doğan Çağatay, Neval Sezer ve Yunus Baydar’ı evlerinde görmekten mutluluk duyduklarını dile getiren vatandaşlar, yardımlardan dolayı teşekkür ettiler.

Gün ortasında yapılan ziyaretlere beraberindeki heyet ile birlikte katılan ve çocuklara hediyeler dağıtan Çağatay, her yıl olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yardımları sürdürdüklerini belirtti. Çağatay, şunları kaydetti:

“ İlk olarak Bingöl daha sonra da Muş ve Ağrıya gittik. Şimdi de Ardahan’a geldik. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Doğu illerine yönelik bir projesi var ve bu proje kapsamında bölgedeyiz. Söylem olarak Doğu projesi dediği bu projenin biz bir dalıyız. Bu aşamada biz Partimizde görevli arkadaşlarımız her gün ihtiyaç sahibi ailelerimizi evlerinde ziyaret ediyor. Ailelerimize yardımları bizzat kendi ellerimizle teslim ediyoruz. Bizler de fırsat buldukça bu programlara katılarak, vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinliyoruz. Bu ziyaretlerimizi İl Başkanlarımızla birlikte yapıyoruz. Ak Parti Kars il başkan yardımcısı Sosyal işler Başkanı Neval Sezer ve AK Parti Ardahan İl Başkanımız Yunus Baydar ile aileleri evlerinde ziyaret ettik”

Ankara‘dan gelen heyet ile yapılan aile ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Ardahan İl Başkanı Yunus Baydar ise, “Ankara’dan Ardahan’a dostluk eli, kardeşlik eli diye adlandırdık bu ziyaretinizi. Vatandaşlarımızı evlerinde tek tek ziyaret ederek, Ankara‘dan ilimize gelen AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı ve heyetinin kendilerine yaptığı yardımlardan dolayı teşekkür ediyorum. Yapılan bu ziyaretlerle ihtiyaç sahibi ailelerimize sadece yardım etmiş olmuyoruz, aynı zamanda kendilerini evlerinde ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını da dinliyoruz. Bu vesile ile Ankara teşkilatının bu anlamlı düşüncelerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 15 Şubat 2012 Çarşamba 14:23:37
Güncelleme :20 Şubat 2012 Pazartesi 15:08:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?