26
Mayıs
2024
Pazar
ARDAHAN

Ardahan: başarılı sporculara belediye'den ödül

Ardahan Belediye Başkanlığı ve Ardahan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen yarışmalarda dereceye giren sporculara Belediye Başkanı Mikail Kayatürk tarafından çeşitli hediyeler verildi.
Ardahan Gençlik ve Spor İl Müdürü Metin Çimli ile birlikte sporcuları kabul eden Belediye Başkanı Mikail Kayatürk, "Başarılarınıza başarı katıp ileride iyi bir mevkiye gelebilmeniz için çok çalışmalısınız. Sportif aktıvitelere katılıp dereceye girmeniz karşısında sizleri kutluyorum. Sizler daha iyi şeylere layıksınız. Derslerinize iyi çalışarak kendinizi geliştirin. Her alanda kendinizi yetiştirmek için çok çalışmalısınız. Ardahan'ın sizlere ihtiyacı var" dedi.
Ardahan Gençlik ve Spor İl Müdürü Metin Çimli ise; "Sizlerin desteği ile Spor İl Müdürlüğü olarak dağcılık, santranç, masa tenisi ve bilardo dallarında yarışmalar düzenledik. Dağcılık Federasyonu Başkanlığı yapmış merhum Abdulmecit Doğru anısına yürüyüş yaptık. Kazım Karabekir Paşa anısına izcilik faaliyeti düzenledik" diye konuştu.
Ardahan Belediye Başkanı Kayatürk, daha sonra sportif alanlarda dereceye giren yarışmacılara çeşitli hediyeler verdi. Başkan ayrıca Gençlik ve Spor İl Müdürü Metin Çimli'ye yaptığı başarılı çalışmalar nedeniyle şükran plaketi takdim etti.
IHA - ARDAHAN
Yayın Tarihi : 12 Ağustos 2004 Perşembe 10:38:00
Güncelleme :12 Ağustos 2004 Perşembe 10:42:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?