23
Mayıs
2024
Perşembe
ARDAHAN

Ardahan üniversitesi dünyaya açılıyor

ARDAHAN ÜNİVERSİTESİ DÜNYAYA AÇILIYOR

Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Korkmaz, üniversitelerinin vizyonu ve misyonu çerçevesinde kuruluş aşamasını tamamladığını belirterek, dünyaya açılmak için önemli adımlar atmaya başladıklarını söyledi.

Açıklamalarda bulunan Rektörü Prof. Dr. Ramazan Korkmaz, Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programı'nın olumlu şekilde sonuçlandığını belirterek, “Böylece üniversitemiz bundan böyle Avrupa'daki üniversitelerle ikili anlaşma yapabilecek; öğrenci, öğretim üyesi ve personel değişimi gerçekleştirebilecek. Misyonumuzda Ardahan gibi bir son noktayı ülkemizin Kafkasya ve Orta Asya'ya açılan bir başlangıç noktası yapmak vardır. Yola çıkarken varacağımız hedefi önceden belirlemiştik. Ardahan Üniversitesi ulusal bir dünya üniversitesi olacaktır. Bir yaşını henüz doldurmamıza rağmen, Kafkasya Üniversiteleri İşbirliği'ni kuran Türkiye'de ilk üniversite olduk. Bu program ve benzerleri bundan sonra da olacaktır. Ardahan'da küçük bir dünya kuracağız” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Ocak 2010 Salı 13:44:04
Güncelleme :5 Ocak 2010 Salı 13:58:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Tolga Kaya IP: 88.252.80.xxx Tarih : 11.02.2010 18:29:31

Sayın rektörümüz ne yaptınızda dünyaya açıldınız.Ardahanda hangi fakülte hangi birim var.Yapmayın allah aşlkına.Bence biraz ardahandak eğitime eğilseniz iyi olur.Diploma vermekle iş bitmez.