23
Mayıs
2024
Perşembe
ARDAHAN

Ardahan'da 3 köy daha suya kavuştu

Ardahan Valisi Murat Yıldırım, her şeyi devletten beklemenin yanlış olduğunu belirterek, bazı sorunları çözmek için imece usulüyle çalışmanın şart olduğunu söyledi. 

Ardahan merkeze bağlı Aktaş, Balıkçılar ve Büyük Sütlüce köylerinde içme suyu açılışı yapan Ardahan Valisi Murat Yıldırım, "2006 yılı sonuna kadar Ardahan'da su ve yol sorunu kalmaması için seferber olduk. Bu yıl 150 köyde yol çalışması ve 30 köyümüzde içme suyu çalışmamız devam ediyor. Devlet kıt kanaat imkanlarla üzerine düşen görevleri yapma gayretindedir. Artık sizlerde yağan yağmurlardan korunmak ve evlerinizin yıkılmaması içinde evlerinize çatı yapmanız gerekiyor. Yağmurlar yağınca 'evim yıkıldı' dememek için, imece usulüyle de olsa evlerinizin çatısını yapınız. Devlet olarak herkesin evine çatı yapamayız. Biz köylere su getiriyoruz, köyün bütün sıkıntısını çeken hanımlarımız artık rahat etmeli. Ardahan'da artık susuz köy kalmayacak. Erkekler artık evlerinize çamaşır ve bulaşık makineleri almanızın zamanı geldi. Bugüne kadar zahmeti çeken analarımız, bacılarımız artık bundan sonra rahat etmeli" diye konuştu. 

Ardahan merkeze bağlı Aktaş, Balıkçılar ve Büyük Sütlüce köylerinde su açılış programına, Vali Murat Yıldırım, AK Parti Ardahan Milletvekili Kenan Altun, Jandarma Alay Komutanı Albay Lütfi Cive, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.
İHA
Yayın Tarihi : 29 Temmuz 2006 Cumartesi 15:14:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
benan uygur IP: 81.213.246.xxx Tarih : 4.08.2006 10:39:59
Doğunun insanı daha güzel şeyleri hakediyor.inşallah devamı gelir