18
Mayıs
2024
Cumartesi
ARDAHAN

Ardahan'dan Van'a yardım

Ardahan Belediye Başkanlığı ve Sivil Toplum Örgütlerince başlatılan ’’Yardımlarınız devam etsin Van üşümesin’’ kampanyası sona erdi.

Toplanan yardımlar Van’a gönderilmek üzere yola çıktı. Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, kampanyaya destek veren herkese teşekkür ederek şunları kaydetti:

“Van depremi dolayısıyla ülkemizden, komşu ülkelerden yardımlar aktı. İlimizden de herkes bu kervana katıldı. Az çok yardımlar yaptılar. Ayni ve nakdi olarak ve bunların hepsi çok takdire şayan yardımlardır. Ancak yardımların devam etmesi yönünde, kış şartları, artçı depremlerin oluşması bize yeni bir değerlendirme imkânı sağlamıştır. Bizde Ardahan il Belediyesi, ilçe Belediye Başkanlarımız ve sivil toplum örgütlerimiz, oda ve dernek başkanlarımızla ‘Yardımlarınız devam etsin Van üşümesin’ adlı bir kampanya düzenledik. Kampanyamızı bugün itibari ile neticelendirdik. Gördüğünüz gibi bir kamyon civarındaki bir gıda, battaniye ve yiyecek yardımları burada depolanmıştır. Bugün arkadaşlarımız bu yardımları kamyona yükleyecek. Ben bu vesile ile kampanyaya katkısı olan Posof Belediye Başkanımıza, Damal Belediye Başkanımıza, Göle Belediye Başkanımıza, Hanak Belediye Başkanımıza, Çıldır Belediye Başkanımıza ve Belde Belediye Başkanlarımıza, Oda ve dernek Başkanlarımıza ve bütün esnafımıza halkımıza teşekkür ediyorum.”

Başkan Köksoy, toplanan yardım malzemelerinin Van’daki kriz merkezine ulaştırılacağını söyledi. Öte yandan Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Van’daki depremzedelere ulaştırılmak üzere yardım kampanyasına katılarak büyük duyarlılık örneği sergileyen Ardahan halkına teşekkür etti.

iha
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2011 Salı 17:52:34
Güncelleme :27 Aralık 2011 Salı 17:58:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?