23
Mayıs
2024
Perşembe
ARDAHAN

Atatürk Caddesi yeniden

ARDAHAN BELEDİYE BAŞKANI KÖKSOY:

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Ardahan'ın en eski caddelerinden biri olan Atatürk Caddesini yeniden yapılandırmak için çalışma başladığını bildirdi.

Köksoy, yaptığı açıklamada, Ardahan'ı karadenize bağlayan ve geçmişi 100 yıla dayanan Atatürk caddesinin kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, yapılacak çalışmayla caddenin modern bir konuma dönüşeceğini söyledi.

Caddede daha önceleri yapılan çalışmaların yeterli olmadığını ifade eden Köksoy, “Bu caddemiz bizi Karadeniz’e bağlayan ve en işlek caddelerimizden biridir. Daha önceleri yapılan asfaltlama çalışmalarıyla caddenin kod farkı da gittikçe yükselmişti. Biz şuan caddeyi 20 gün içinde sil baştan alt yapısı ve üst yapısıyla sorunsuz hale getireceğiz. Eskiden asfalt olan cadde artık kilit parke olacak” dedi.

Çalışmaları yerinde inceleyen Köksoy, zamanla kentin diğer caddelerinde de aynı çalışmanın devam edeceğini sözlerine ekledi.

ARDAHAN BELEDİYE BAŞKANI KÖKSOY:
ARDAHAN BELEDİYE BAŞKANI KÖKSOY:
ARDAHAN BELEDİYE BAŞKANI KÖKSOY:
İHA
Yayın Tarihi : 15 Ağustos 2010 Pazar 12:17:04
Güncelleme :15 Ağustos 2010 Pazar 14:39:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mustafa kaya IP: 88.249.39.xxx Tarih : 15.09.2010 17:16:10

Sayın başkan kardeşim keşke mühendis olmasaydın.Senden çok şey bekledik oyumuzuda verdik ama sen bir adım ilerleyemedin.Ancak evinin önünü ve evini güzelleştirdin.Bu yollar bu kaldırımların hali ne ya.Hiç mühendis  bir adamın başkanlık yaptığı yere benziyormu.Yazık yazık uyan kendine gel yada o koltuğu bırak.Yoksa bıraktırırlar ona göre