24
Mayıs
2024
Cuma
ARDAHAN

AÜ'de mezuniyet coşkusu

ARDAHAN ÜNİVERSİTESİNDE MEZUNİYET TÖRENİ

Ardahan Üniversitesi’nde 2009-2010 akademik yılını tamamlayan 247 ön lisans mezunu için Kazım Karabekir Paşa Spor Salonu’nda mezuniyet töreni düzenlendi.

Törende konuşan Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Korkmaz, “Öncelikli hedefimiz, Ardahan Üniversitesini uluslararası platformlarda en ön sıralara çekmektir” dedi.

Rektör Prof. Dr. Korkmaz, üniversitede eğitimini tamamlayan247 öğrenciyi mezun etmenin gururu içinde olduğunu ifade etti.

Korkmaz, “Ülkelerin gerçek kaliteleri yetiştirdikleri insan gücü ile mümkündür. Bu anlamda biz Ardahan Üniversitesi olarak insan kalitesine önem veriyoruz. Biz, gücümüzü ve enerjimizi öğretimden yana bilimden yana koyarsak, bizi kimse geçemez. Sevgili veliler, emek vererek mezun ettiğiniz bu gençlerden dolayı size teşekkür ediyorum. Ülkemizin değişik bölgelerine dağılacak olan bu gençlerimizin, her zaman bilimden, ilimden yana olacaklarını ümit ediyorum. Bu konuda ben size güveniyorum” dedi.

Halk oyunları ekiplerinin gösterisi, müzik dinletisiyle devam eden tören, öğrencilerin keplerini havaya fırlatmalarıyla sona erdi.

ARDAHAN ÜNİVERSİTESİNDE MEZUNİYET TÖRENİ
ARDAHAN ÜNİVERSİTESİNDE MEZUNİYET TÖRENİ
ARDAHAN ÜNİVERSİTESİNDE MEZUNİYET TÖRENİ
İHA
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2010 Perşembe 09:42:03
Güncelleme :3 Haziran 2010 Perşembe 12:18:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?