18
Mayıs
2024
Cumartesi
ARDAHAN

Ayhan Süleymanov Ardahan'da

AZERBAYCAN KARS BAŞKONSOLOSU SÜLEYMANOV ARDAHAN'DA

Azerbaycan Kars Başkonsolosu Ayhan Süleymanov Türkiye ile kardeş ülke olduklarını, bu çerçevede ilişkilerin daha fazla gelişmesi amacıyla çaba gösterdiklerini bildirdi.

Süleymanov, Ardahan Valisi Mustafa Tekmen'e iadeyi ziyarette bulundu. Vali Tekmen'i makamında ziyaret eden Süleymanov, Azerbaycan ile Türkiye'nin kardeş ülke olduğunu, çalışmaların bu kardeşlik duygusu çerçevesinde yapıldığını vurguladı.

Süleymanov, "Bugün sayın valimize iadeyi ziyarette bulunduk. Biz kendimizi Türkiye'nin her bir ilinde özümüzde gibi his ediyoruz. Çünkü biz kardeşiz. Kardeş ülkelerin temsilcisiyiz. Özellikle sayın valimizin gayretleriyle bu kardeşlik duygusu daha da pekişecektir" şeklinde konuştu.

Vali Tekmen de aynı duyguları paylaştığını belirterek, Azerbaycan'ın kendileri için diğer ülkelerden farklı bir ülke olduğunu kaydetti.

Tekmen, şunları kaydetti: "Tabİi ki, bu ziyaretin temelinde her iki ülke arasındaki dostluk ve kardeşlik duygusu var. Diğer ülkelerden farklı olarak. Bu nedenle kendilerine teşekkür ederken, aynı zamanda kendilerine bugün Ardahan'ı tanıtacağız."

AZERBAYCAN KARS BAŞKONSOLOSU SÜLEYMANOV ARDAHAN'DA
İHA
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2011 Perşembe 11:22:02
Güncelleme :3 Şubat 2011 Perşembe 16:59:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?