18
Mayıs
2024
Cumartesi
ARDAHAN

Belediyeden kar seferberliği

ARDAHAN BELEDİYESİ'NDEN KAR SEFERBERLİĞİ

Ardahan Belediyesi, üç gün boyunca yağan karın ardından şehir merkezinde kar temizleme ve tuzlama çalışması başlattı.

Ardahan Belediyesi, üç gün boyunca aralıksız yağan karın ardından şehir merkezinde biriken karı temizlemeye başladı.

Belediye ekipleri; Kongre Caddesi, Atatürk Caddesi, İnönü Caddesi, Mareşal Fevzi Çakmak Caddeleri üzerinde biriken karları iş makineleri ile temizledi.. Belediye Başkanı Faruk Köksoy, şehir merkezindeki ulaşımın aksamaması için ekiplerinin aralıksız olarak çalıştığını belirterek kapalı yolların açılması için kar temizleme ve tuzlama çalışmalarına başlandığını kaydetti. Kaldırımların temizliğinin de 15 işçi tarafından yapıldığını ve bu çalışmaların aralıksız devam edeceğini ifade eden Köksoy, "Cadde ve

sokak aralarında araçlarını park etmiş olan vatandaşlarımızdan beklentimiz bu tür yoğun kar yağışlarında temizlik çalışması yapan ekiplere yardımcı olmalarıdır. Fen İşleri Müdürlüğü 15 personel ve 3 kepçe ile şehir merkezindeki ulaşımın aksamaması ve yolların buzlanmaya karşı önlenmesi için 15 ton tuz kullanarak çalışmaların aralıksız bir şekilde sürdürüyor" dedi.

Ardahan Belediye Başkanlığınca yürütülen kar temizleme çalışmaları, gece geç saatlere kadar devam etti. Yol ve kaldırımlarda yığılan kar, kepçelerle kamyonlara yüklenerek şehir dışına taşındı.

ARDAHAN BELEDİYESİ'NDEN KAR SEFERBERLİĞİ
ARDAHAN BELEDİYESİ'NDEN KAR SEFERBERLİĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2011 Perşembe 11:21:03
Güncelleme :3 Şubat 2011 Perşembe 13:52:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Murat Kaya IP: 88.250.74.xxx Tarih : 5.02.2011 16:34:52

Ardahanımıza kar yağdı.Her yer bembeyaz.Ama nedense ne belediye var ne de şehirler arası yolları açması gereken karayolları.Burda belediye bitmiş.Sayın başkanımız sadece kendi evinin önünü kilit parke yaptırıp kendi evinin önünü temizletiyor.Temizliyor görünen kepçelerde kesin ya evin önüdür yada yeni aldığı dükkanın önü.Başkan seçimlere az kaldı.Gün ola devran döne ne diyelim.Hani mühendistiniz siz en iyisini yapardınız.Hakkınızı yememek lazım siz orman mühendisiydiniz ne anlayacaksınız belediyecilikten.