23
Mayıs
2024
Perşembe
ARDAHAN

Çevre için yürüdüler

ARDAHAN’DA ÇEVRE YÜRÜYÜŞÜ

Ardahan Çevre ve Orman İl Müdürlüğü’nce 5 Haziran Dünya Çevre Günü nedeniyle bir dizi etkinlik gerçekleştiriliyor.

Ardahan’daki etkinlikler kapsamında çevre yürüyüşü düzenlendi. Ardahan Lisesi ve Ardahan Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerinin katılımı ile gerçekleşen yürüyüşte halka çevre temizliğinin öneminden ve değerlerimizin korunması gerektiği mesajı verildi.

Yürüyüşü öncesi konuşan Çevre ve Orman İl Müdürü Özcan Öztürk, “Çevrecilik sadece sokaklara çöp atmamakla ve çevremizi temiz tutmakla olamaz. Unutmamak gerekir ki çevrecilik bir yaşam tarzıdır” dedi.

Öztürk her bireyin kendisinin ve gelecek kuşakların sağlıklı bir yaşama ortamında hayatını devam ettirebilmesi için çevreci olmak zorunda olduğunu ve çevreci olmak için neler yapmamız gerektiğini iyi bilmemiz gerektiğini belirtti.

Öztürk daha sonra il merkezinde başlatılan ve bin civarında öğrencinin katıldığı çevre temizliğine katılarak öğrencilerle birlikte çöp topladı.

Dünya Çevre Günü Kutlama Programı çerçevesinde Ardahan İl Çevre ve Orman Müdürlüğü’nün önünden başlayan çevre yürüyüşüne Kongre caddesi boyunca Belediye Binası önüne kadar, oradan da gençlik caddesi boyunca devam edildi.

ARDAHAN’DA ÇEVRE YÜRÜYÜŞÜ
ARDAHAN’DA ÇEVRE YÜRÜYÜŞÜ
ARDAHAN’DA ÇEVRE YÜRÜYÜŞÜ
ARDAHAN’DA ÇEVRE YÜRÜYÜŞÜ
ARDAHAN’DA ÇEVRE YÜRÜYÜŞÜ
İHA
Yayın Tarihi : 10 Haziran 2010 Perşembe 10:40:02
Güncelleme :10 Haziran 2010 Perşembe 10:46:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?