18
Mayıs
2024
Cumartesi
ARDAHAN

CHP'den seçim startı

CHP ARDAHAN’DA SEÇİM SITARTI VERDİ

Ardahan il Başkanı Yalçın Taştan Dursun Akçam Kültür Evi'nde düzenlenen törenle seçim çalışmalarını başlattı.

Taştan, CHP’nin 12 Haziranda iktidarı hedeflediğini belirterek, CHP’siz Türkiye’nin olamayacağını savundu.

Bugün itibariyle başlattıkları iktidar yürüyüşü ile Türkiye’nin CHP özleminin sona ereceğini savunan Taştan, mevcut adaylarla girecekleri seçimde başarı elde edeceklerini söyledi.

CHP Ardahan Milletvekili ve CHP Milletvekili adayı Ensar Öğüt, burada yaptığı konuşmada, 12 Haziranda CHP'nin tek başına iktidara geleceğini, bu iktidarın hem Ardahan hem de Türkiye'nin kurtuluşu olacağını belirterek, konuşmasına şöyle devam etti:

“AK Parti iktidarı ne yazık ki en önemli geçim kaynağımız olan bu bölgede hayvancılığı bitirdi. Artık onlarla hesaplaşma zamanı gelmiştir. Sizin desteğinizle, bu milleti bir torba makarna, bir torba kömüre muhtaç bıraka iktidardan kurtaracağız. Herkesi CHP çatısı altında birleşmeye çağırıyoruz. Şuan sizin geleceğiniz, rejimin geleceği tartışılıyor. Bu nedenle 12 Haziranda size çok büyük bir iş düştüğünün farkında olun.”

CHP iktidarında Doğu ve Güneydoğu'da her türlü teşvik kolaylığının sağlanacağını savunan Öğüt, “Bu bölgeye özel sektör eliyle yatırım gelecek. Eğer özel sektör gelmiyorsa devlet getirecek. Bölgede hayvancılığı bitiren ithal et ve ithal hayvanı durduracağız. CHP'nin gelmesiyle aile işletmeciliği gelişecek. Toprak damlı ahırlar yerine fenli aharlar alacak. O zaman herkes kazanacak, köylü kazanacak. Kimse bir torba kömür, bir torba makarnaya muhtaç kalmayacak. Şuan köylü memur kefil bulmadığından dolayı kendisine bankalar kredi vermiyor” diye konuştu.

Daha sonra adayların kendini tanıttıktan sonra partililerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

CHP ARDAHAN’DA SEÇİM SITARTI VERDİ
CHP ARDAHAN’DA SEÇİM SITARTI VERDİ
CHP ARDAHAN’DA SEÇİM SITARTI VERDİ
CHP ARDAHAN’DA SEÇİM SITARTI VERDİ
İHA
Yayın Tarihi : 27 Nisan 2011 Çarşamba 18:39:04
Güncelleme :3 Mayıs 2011 Salı 15:47:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?