26
Mayıs
2024
Pazar
ARDAHAN

Çıldırlılar fakülteyi bekliyor

Ardahan Üniversitesi'ne belediye başkanlığı binasının hibe edilmesinin ardından Çıldırlılar, sabırsızlıkla fakültenin açılmasını bekliyor.

Çıldır Belediye Başkanı Nizamettin Coşkun, Ardahan Üniversitesi'ne hibe ettikleri belediye binasını Çıldır'a fakülte açılması şartıyla verdiklerini ifade ederek, ilçenin gelişmesinin fakülteye bağlı olduğunu aktardı. Belediye olarak Çıldır'a fakülte için üzerlerine düştükleri görevi yerine getirdiklerini kaydeden Coşkun, izledikleri bu tutumun vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandığını anlattı.

Üniversitesin bina sıkıntısı yaşadığı bir zamanda Çıldır Belediyesi'nin çok anlamlı bir destek verdiğini ifade eden Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Korkmaz da, "Bütün Çıldırlılar adına Belediye Başkanı'na teşekkür ediyorum. Umuyorum ki bu örnek davranış yayılıp gelişecek. Ardahan ve diğer ilçelerinden de aynı ilgiyi göreceğimizi ümit ediyorum." ifadelerini kullandı. Çıldır Belediye binasının üniversiteye hibe edilmesi ise Çıldırlılar tarafından memnuniyetle karşılanıyor.

Zaman
Yayın Tarihi : 4 Ocak 2009 Pazar 01:17:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Bayram DMİR IP: 78.177.242.xxx Tarih : 4.01.2009 09:14:52

Evela ben çıldır belediye başkanı sayın Nizamettin coşkun beye teşekkür ederek yazıma başlamak istiyorum . Efendim çıldır ın kaderinde tarihler boyu hep terkedilmişlik var bilemiyorum buna kadermi desek yoksa başta bölge ve ülke siyasilerinin ve tabiatıylada çıldır halkının vurdum duymazlığımı sanırsam kaderden çok toplumların vurdum duymazlığı desek daha doğru olacak ama uzay çağında yaşıyoruz , (her ne kadarda uzaya erişemeyen ülkede olsak) toplumlar potansiyellerini iyi değerlendirip gelişen siyasi akımlara ayak uyduruyorlar bizlerde artık eteğimizdeki taşları döküp gelişmelere göre hareket etmek zorundayız ancak diğer kesimlede de örnekleri olduğu üzere bizlerinde bu pastadan pay kapma zamanıdır diye düşünüyorum . hele hele Çıldırın sayın rektörümüz prof Ramazan Korkmaz gibi bir değere sahip çıkmak ve hatta bunu bir poptansiyel talih olarak iki değil dört elle sahip çıkmamız ve arakasında durmamız gerekmektedir örn, sn belediye bşk nımızın yaptığıgibi herkeste ellerinden gelen katkıyı sağlamalılar hem insanımızın yanlız olmadığını göstermek hemde memleket in kalkınması bakımından zorunludur. buradan tüm Çıldır ve köy derneklerine sesleniyorum herkesin amacı memleketimizin kalkınması değilmi eğer öyleyse (hiç kuşkusuz öyledir)di hadin artık bir yerden başlamanın zamanı başlayalım neresinden se nasılsa ne gibiyse bir yerlerden bu inşaatın temeline harç atalım bu binayı kuralım ben çok inanıyorum ki bizim toplum ne isterse onu yüzünün akıyla halleder allah yüzümüzü daima ak eylesin allah hayırlı işlede kullarına daima yar ve yardımcıdır allah aşkına yeterki isteyelim allah bu yorum sitesini açan can dostumuzdanda razı ola saygı ve hürmetlerle Bayram DEMİR 04/01/2009 çayırova KOCAELİ