23
Mayıs
2024
Perşembe
ARDAHAN

Çocuklara kahkaha tufanı

BELEDİYEDEN ÇOCUKLARA KAHKAHA TUFANI

Ardahan Belediye Başkanlığı Kültür hizmetleri çerçevesinde devam edilen programlarda bu hafta da Karagöz gölge oyunları sergilendi. 13 – 14 – 15 Aralık 2010 tarihleri arasında Halk Eğitim Merkezi salonunda tüm ilköğretim okulu öğrencilerine 6 seans ücretsiz olarak sunulan gösteriler çocuklar tarafından ilgi ve kahkahalar ile izlendi.

Programın birinci gününde Türkiye’nin tanınmış Karagöz sanatçısı Mahmut Salcan tarafından iki ve üçüncü günlerinde ise oğlu Mehmet Melih Salcan tarafından yapılan gösteriler çocuklar ile buluştu.

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, “Belediye Başkanlığımız tarafından eğitim ve kültür faaliyetlerimize aralıksız devam edeceğiz. Geçen yıl Ramazan ayında Ramazan’ın vazgeçilmez unsuru olan Karagöz’ümüzü iki gece olarak halkımıza sunmuştuk. Ve istedik ki bu güzel programı çocuklarımızla da buluşturalım. Bu çerçevede 4 bin çocuğumuzun faydalandığı oyunları kültür hizmetlerimiz dahilinde sunduk. Belediyemiz nasıl ki; su, çevre temizliği, kanalizasyon ve yol çalışmaları gibi hizmetler sunmak ana görevi ise eğitim kültür faaliyetlerinde de çocuklarımıza moral motivasyon açısından böylesi kültürel faaliyetleri de kendimize bir görev bildik” dedi.

Köksoy, ayrıca bu güzel organizasyondan dolayı Milli Eğitim Müdürlüğüne ve öğretmenlerimize milli kültürümüze yapmış oldukları katkıdan dolayı teşekkür etti.

BELEDİYEDEN ÇOCUKLARA KAHKAHA TUFANI
BELEDİYEDEN ÇOCUKLARA KAHKAHA TUFANI
İHA
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2010 Çarşamba 13:59:00
Güncelleme :15 Aralık 2010 Çarşamba 16:24:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?