18
Mayıs
2024
Cumartesi
ARDAHAN

Emniyetten moral gezisi

ARDAHAN EMNİYETİNDEN ÇOCUKLARA MORAL GEZİSİ

Ardahan Emniyeti İstanbul 2010 - Avrupa Kültür Başkenti projesi kapsamında , 39 öğrenciyi İstanbul’a gönderdi.

Bütün masrafların emniyet tarafından karşılanacağı gezide ilk kez şehir dışına çıkacak çocuklar da bulunuyor. Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı rehber öğretmenler eşliğinde İstanbul’u gezecek il genelinde 39 öğrenci 5 günlük İstanbul gezisinden sonra Ardahan’a geri dönecek.

Ardahan Valiliği önünde Emniyet Müdürü Abdurrahman Yılmaz ve İl Milli Eğitim Müdürü Şemsettin Görgülü tarafından uğurlanan çocukları velileri de yalnız bırakmadı.

Geziye gidecek öğrenciler böyle bir gezinin Ardahan Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenmesinden ve kendilerinin davet edilmelerinden dolayı çok memnun olduklarını, gezilen her yerde ayrı kazanımlar elde edeceklerini belirttiler . Bazı öğrenciler ise ilk defa şehir dışına çıkmanın heyecanın yaşadıklarını Emniyet Müdürlüğünün kendilerine bu geziyi düzenlediklerinden dolayı çok etkilendiklerini söylediler.

Çocuklarla tek tek ilgilenen ve hepsiyle birebir ilgilenen Emniyet Müdürü Abdurrahman Yılmaz, “Bugün de 39 yavrumuz öngörülen plan dahilinde İstanbul ilini ziyaret edecek. İstanbul'da tarihi ve kültürel mekânlarda incelemelerde bulunacak” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2010 Salı 11:24:01
Güncelleme :15 Haziran 2010 Salı 13:46:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?