24
Mayıs
2024
Cuma
ARDAHAN

Emniyetten toplu sünnet şöleni

EMNİYETTEN TOPLU SÜNNET ŞÖLENİ

Ardahan'da Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen sünnet şöleninde, 65 çocuk toplu sünnet ettirildi.

Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen şölende, çoğunluğu maddi durumu iyi olmayan ailelerin çocukları, Ardahan Polisevinde sünnet edildikten sonra kendileri için bir şölen düzenlendi.

Ardahan-Arvtin karayolu üzerindeki ''bizim bahçe'' adlı balık restaurant'ta yapılan şölene, Ardahan Valisi Mustafa Tekmen, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Ardahan İl Emniyet Müdürü Abdurrahman Yılmaz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mete Özdemir, Ak Parti İl Başkanı Yunus Baydar, çok sayıda yetkili, sünnet olan çocuklar ve yakınları katıldı.

Şölende tüm çocukların kirvesi olduğunu açıklayan Emniyet Müdürü Yılmaz, böyle bir etkinliği düzenlemenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Amaçlarının bunu geleneksel hale getirme olduğunu ifade eden Yılmaz, konuşmasına şöyle devam etti, "İlk kez yaptığımız bu hayırlı işi bundan sonra geleneksel hale getirmeyi planlıyoruz. Amacımız özellikle taşra kesimindeki maddi durumu iyi olmayan çocuklarımıza böyle güzel bir ortam yaşatmak. Eğer bugün bu çocuklarımızı sevindirdiysek ne mutlu bize."

Emniyet Müdürü Yılmaz'ın her çocuğa dağıttığı çeşitli hediyeler ve birer çeyrek altının ardından Şölen, birlikte yenilen yemekten sonra ses sanatçıların verdiği müzik dinletileriyle son buldu.

EMNİYETTEN TOPLU SÜNNET ŞÖLENİ
EMNİYETTEN TOPLU SÜNNET ŞÖLENİ
EMNİYETTEN TOPLU SÜNNET ŞÖLENİ
EMNİYETTEN TOPLU SÜNNET ŞÖLENİ
İHA
Yayın Tarihi : 30 Temmuz 2010 Cuma 13:16:04
Güncelleme :10 Ağustos 2010 Salı 18:18:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?