18
Mayıs
2024
Cumartesi
ARDAHAN

Fırtına 'Ilgar'ı kapadı

Ardahan’da etkili olan fırtına nedeniyle Ilgar Geçidi’nde mahsur kalan araç sürücüleri kendi imkanlarıyla kurtuldu. Gece boyunca etkisini sürdüren tipi ve fırtına nedeniyle 2540 rakımlı Ilgar Geçidi ulaşıma kapandı.

Sabah yolda mahsur kalan araç sürücüleri ve yolcular, yolu küreklerle temizleyerek açtılar. Vatandaşlar, Karayolları ekiplerinin duyarsızlığından yakınırken, Ilgar Bakımevi’nde bulunan kar savurma aracının arızalanması ve bir greyderin lastiklerinin patlaması nedeniyle yol açma çalışmalarının yapılamadığı öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2005 Pazartesi 16:04:01
Güncelleme :4 Mart 2005 Cuma 12:54:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sinan çetin IP: 81.212.82.xxx Tarih : 14.03.2005 21:32:07
Yıllar önce aşarken çığ düşmesi sonucu saatlerce beklemek zorunda kaldığımız Ilgar dağı'nın ne cefekar dağ olduğunu iyi bilir.Posoflunun yıllar öncesine kadar inzsan bedeniyle aşmayı başardığı bu dağ yine insan gücüyle zaman zaman aşıldığını görüyorum.Emektar muhabiride kutlamamak elde değil.Gazeteci dediğin bizim gibi masa başı değil, dağ, taş,dere, tepe demeden hertürlü zorluğa rağmen aşarak haber koparak muhabirdir.Bize bakma biz artık masa başında yorum yaparak vakit öldürüyoruz. İnşallah bu tür haberlerin kaşılığını fazlasıyla sana ödüyorlardır. Çünkü İstanbul merkezde oturmayla, talimat vermeyle haber olmuyor. Başarıların devamını diliyorum.